Primele imagini cu Lexus IS facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.09.2008
Lexus va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Paris un facelift al actualei generatii a sedanului IS.

Asa cum multi anticipau, Lexus s-a gandit ca actualul model IS merita un facelift, care sa reimprospateze aerul berlinei japoneze. Desi informatii oficiale nu au fost facute publice inca, constructorul premium asiatic a oferit deja cateva imagini oficiale care tradeaza micile revizuiri aduse lui IS.

Japonezii au lucrat in primul rand la partea frontala, unde schimbarile sunt subtile. Cu toate acestea se observa o restilizare a grilei frontale si modificarea liniei blocurilor optice. In partea posterioara noul IS vine cu un set nou de blocuri optice, individualizate prin luminile pentru mersul cu spatele, de forma literei L.

O nota distincta o dau si jantele noi din aliaj dar si luminile de semnalizare inglobate in oglinzile retrovizoare. Asiaticii vor oferi de asemenea noi culori pentru interior si exterior si un sistem de control al stabilitatii complet revizuit.

Noul Lexus IS facelift va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris, care isi va deschide portile in luna octombrie a acestui an.

via | CarScoop

Taguri: IS, Lexus

Comentarii (2)

  • marcel
    ...prea putin
    prea putin facelift. M-am holbat juma de ora dar nu vad diferente majore. Probabil e o strategie de marketing, fac un mic mic facelift, ca sa mai apara pe situri si reviste numele Lexus. O fi ele masini de masini, dar la vecinu a costat 10.000 de euro doar bara din fata...cica avea multi senzori...nasoala masina
    0 0
  • lasa minciunile
    Lasa minciunile, ca nu e 10 mii de eur o bara si nici 2 sau 3 sau 4. Poate aurite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru