Primele imagini cu noul Suzuki Kizashi Sedan

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.07.2009
Suzuki a prezentat primul sedan de clasa medie din istoria marcii. Modelul Kizashi vine cu un aspect diferit de cel al conceptului prezentat in 2008 la New York.

Versiunea de productie a noului Suzuki Kizashi a fost prezentata in cadrul unei ceremonii speciale cu o zi inainte de debutul programat oficial. Japonezii de la Suzuki au prezentat modelul unui public restrans, urmand sa il dezvaluie oficial in fata jurnalistilor in decursul zilei de astazi. Diferentele dintre versiunea de productie a acestui model si conceptul prezentat la New York sunt destul de pronuntate si lasa o oarecare urma de dezamagire in randul fanilor marcii Suzuki, care se asteptau la un model cu un aspect deosebit.

Primul sedan de clasa medie din istoria constructorului japonez Suzuki va debuta la un Salon Auto international in toamna acestui an. Noul model Suzuki are la baza platforma lui Chevrolet Malibu si va fi propulsat atat de unitati pe benzina, cat si de hibride. Mai mult de atat, versiunea de top a acestui model va fi echipat cu un V6 de 3.6 litri, care va dezvolta intre 280 si 300 CP.

Via | NextAutos | RRM

 

Comentarii (18)

  • arata bine
    mie im place cum arata... un pic asemantor cu Audi si BMW dar in mare e super
    0 0
  • Despre
    Pacat ca astia nu au inteles ca la noi se cauta diversificarea, adica si benzina si diesel. Cu Jimny au doar motorizarea pe benzina desi s-ar cauta mult dieselurile, cu Splash si Swift au niste oferte de parca nu ar vrea sa vanda decat 2-3 editii. pacat de ele pentru ca sunt destul de fiabile si ar avea mare vanzare la noi.. vad ca deja e plin de suze peste tot, service-ul e destul de convenabil, doar sa umble un pic la oferte ca e nevoie.. daca ne uitam pe pagina din Germania apar si modele precum Liana si Alto, chestii care la noi nici macar nu sunt pomenite...de ce?
    3 0
  • Toate ca toate, dar la noi Suzuki a inceput sa vanda rau de tot, cu toata criza asta. Daca mai aduce si Kizashi cu o optiune diesel si un pret nu foarte departe de un Cruze, fac prapad. Bravo lor!
    Un pic a la Audi desingul, dar e decent si simplu.
    1 0
  • Etienne
    Kizashi comun
    Nu e urata masina , dar pare doar un SX 4 Sedan mai mare. Poate o personalizare mai buna a modelului nu ar fi stricat, mai ales acum cand toata lumea vrea sa se diferentieze de toata lumea inclusiv la capitolul auto. Conceptul arata mai bine. De aceea nu pot prezice un succes deosebit modelului Kizashi.
    0 1
  • Carlos82
    Designul nu e deloc simplu, ci unul foarte elaborat... imi place! bravo lor! Suzuki in clasa medie? un DA categoric!

    Kia in clasa medie??? =)))) pentru asta mi-as epuiza cultura de rosii in directia lor
    7 1
  • Andrei
    Suzu
    salut mie mi se pare ca nu aduce nimic nou ..e parctic inca o masina pe strada si cam atat..nu e urata dar nici nu as da banutzen pe ea :(
    0 7
  • suzuki
    Noi cumparam brandul ,dar calitatea este alta, deoarece tot ce vine in RO este fabricat in Ungaria si se simte diferenta credeti-ma. Este uriasa diferenta dintre masinile fabricate in Japonia si cele fabr in Ungaria. ...pacat...
    5 3
  • fata seamana cu vw jetta dar ii da clasa , la cum arata e superba masina , acum sa vedem daca se respecta motorizarea . 300hp 8->
    5 1
  • E MAI FRUMOASA CA UN BMW
    3 2
  • anonnymus
    superba :D
    2 0
  • URAGANU
    Jizas
    Suzuki JIZAS =)))))
    1 0
  • magaru' si bibanu'
    in sfarsit...

    ...Suzuki a indraznit (!!!) sa faca o masina mai lunga de 4 metri. Si nici macar nu arata rau
    6 0
  • http://adrian-popa.blogspot.co
    first
    cred ca e prima masina cu adevarat frumoasa de la suzuki.
    bafta in continuare
    5 0
  • benzinaru'
    parerea mea este k suzuki face masini fiabile si frumoase...........decat sa iti iei un renault care este foarte scump de intretinut si de ce sa ne ascundem dupa deget si urat............iar noul model pastreaza aceeasi linie cuminte ca si modelele precedente si iti atrage atentia............ceea ce imi place foarte mult la suzuki este faptul k pastreaza aceeasi grila sau aproape, din acest punct de vedere seamana cu bmw si respect chestia asta.......BRAVO!
    4 2
  • Robert
    Suzuki Kizashi
    Intrati pe www.autoblog.com, unde au apaut imagini complete (inclusiv interiorul) de la lansarea oficiala a lui Suzuki Kizashi .
    2 0
  • baleno
    ''Suzuki a prezentat primul sedan de clasa medie din istoria marcii''
    Suzuki Baleno din ce clasa era????
    2 0
  • @je
    baleno era un sedan compact (ex. jetta, megane sedan, octavia s.a.m.d.)... personal, as da banii pe o motocicleta suzuki, la auto mai au de lucru... in europa nu va lua nici "cucu" varianta de 300cp:)))))))))
    0 0
  • CarrilloLaurel26
    answer this topic
    Do not enough money to buy a building? Worry not, because it's available to get the personal loans to resolve such kind of problems. Therefore take a financial loan to buy everything you require.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru