Primele imagini cu pachetul M Sport pentru noul BMW X3

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.07.2010
La scurtă vreme de la prezentarea noii generaţii BMW X3, primele imagini ale pachetului M Sport pentru acest model au fost publicate pe internet.

Colegii noştri de la BMWBlog au obţinut primele imagini ale pachetului M Sport pentru noul X3. SAV-ul compact de la BMW va primi un plus de agresivitate graţie acestor modificări, care vor debuta în gama X3 în cel de-al doilea sfert al anului 2011. Data de la care noul pachet va fi disponibil ar putea fi schimbată de cei de la BMW, dar conţinutul acestuia rămâne neschimbat până la data lansării. În timp ce pragurile laterale, ornamentele aripilor şi părţile inferioare ale barelor de protecţie faţă şi spate sunt vopsite în culoarea caroseriei, elementele din jurul geamurilor sunt vopsite în negrul lucios caracteristic pachetului Shadow Line de la BMW Individual.

Pachetul M Sport pentru X3 va include şi o nuanţă de vopsea exclusivă, care se numeşte Carbon Black metallic. Inginerii BMW nu au efectuat nicio modificare la motor, dar oferă o suspensie sport şi un set de jante din aliaj de 19 inch. Suspensia sport oferă amortizoare mai ferme care ajută la creştrea răspunsului la condiţiile de drum oferit de noul X3 – deşi nimeni nu a apucat să critice acest aspect.

Modificările la nivel exterior sunt completate de un set de bare de protecţie faţă şi spate.

Interiorul primeşte un volan multifuncţional M îmbrăcat în piele şi un selector al treptei de viteze special. În cazul modelelor cu transmisia automată, pachetul M Sport include şi un set de padele pentru schimbarea treptelor de viteză, care sunt montate pe volanul sport îmbrăcat în piele. Scaunele sport au o formă ergonomică şi oferă un nivel ridicat de suport lateral, iar tapiţeria din piele Pearlpoint se potriveşte de minune cu plafonul BMW Individual, ambele fiind vopsite în nuanţa atracit.

Via | BMWBlog

Comentarii (16)

  • X3
    arata mult mai bine acuma, dar stopurile sunt scarbos de mari
    2 10
  • @ BMW_CS
    Tu vrei sa-mi zici mie ca X3 este mai urat ca , concurenta , eu nu cred , cred ca pe strada o sa arate mult mai bine. Cine zice ca nu-i place de exemplu X6 este ofticat ca nu are si brandul lui de suflet, asa si cu asta , sunt sigur ca pe strada o sa arate si mai bine , ma refer ma X3 fara pachet M : http://www.bmwblog.ro/2010/07/16/comparatie-foto-bmw-x3-2011-vs-audi-q5-vs-mercedes-benz-glk/bmw-x3-audi-q5-mercedes-glk2/
    5 6
  • BRAVO
    Arata bine si cu pachet M si fara. Noul BMW 5 , credeam ca l-au gresit, acum am un vecin care si-a cumparat si de 2 saptamani , cred ca in fiecare zi observ cate ceva nou , care ma atrage . X1 in poze parea foarte mare, credeam ca o sa concureze cu GLK la cat de mare pare in poze, dar in realitate este mult mai mi si mai compact si are niste linii superbe. X6 cand l-am vazut la TV , mi-am zis ca BMW a luat-o razna , dar in realitate este perfect din toate punctele de vedere, arata FFFFFF MASIV . BMW 5GT , iar m-am inselat , am zis ca o sa mearga spre faliment cu masina asta , dar vreau sa zic ca este superba , parca nu era masina din poze.
    4 7
  • Trebuie sa ne gandim ca daca l-ar fi facut asa : http://www.bmwblog.ro/wp-content/uploads/2010/01/X3-F25-Autobild-CGI1.JPG , intra direct peste X5 si atunci ce naiba mai faceau . Totusi pretul lui X5 trebuie sa se justifice fata de X3.
    3 1
  • Valjan
    Cred ca le-a fost frica sa-l faca asa : http://www.bmwcoop.com/wp-content/images/2009/11/2011-bmw-x3-1.jpg
    4 1
  • valentin
    x3-2
    Avand in vedere cresterea taxelor si impozitarea excesiva a motoarelor de peste 3.000 cmc noul X3 va deveni sigur un Best seller si din pacate va musca MULT din cota de piata a lui X5 , oricum arata foarte bine si chiar nu are rival in clasa sa
    4 2
  • @@BMW_CS
    spatele X3-ului e cel mai urat (fata de concurenta), asta este parerea mea. e singurul model BMW care nu-mi place.Ma asteptam la ceva mai frumos din partea acestei marci care ne-a obisnuit cu masini frumoase.
    sunt perfect de acord cu tine in ceea ce priveste X6-le.
    P.S. daca nu ti-ai dat seama "brandul meu de suflet" e BMW
    2 2
  • @ALEX
    ce naiba vrei sa spui ?!? BMW a facut X3 mai urat decat X5 pentru ca e mai ieftin?
    0 1
  • ALEX pt BMW_CS
    Nu chiar, dar uita-te la linkul pus de Valjan, de ce nu l-au facut asa ??!! Sau au lasat loc pentru un facelift ??! Eu cred 100% ca pe strada o sa arate mult mai bine.
    0 2
  • userID
    @BMW_CS
    E prima oara cand auzi asa ceva - ce ti se pare asa ciudat? X3 e urat pt ca nu trebuie sa fure din clientii lui X5 - chestie de marketing. Chiar crezi ca nu erau in stare cei de la BMW sa-i faca un design ca lumea? Si... BMW nu cred ca face masini frumoase, eu cred ca sunt mai degraba exact asa cum ar trebui sa arate o masina buna, un design ok si robust - au cam luat-o ei razna in "perioada Bangle" (culminand cu seria 5 care parca era facuta de o marca asiatica), dar incep sa-si revina acum. Contrar oarecum la ce am spus acum la sfarsit, si eu consider X3ul urat iar X1... sanu incep....
    2 3
  • @alex
    daca-l faceau asa, arata exact ca un X1 marit si nu cred ca ieseau foarte bine cu vanzarile.

    @userID
    niciodata un client de-a lui X5 nu ar alege un X3 (asta daca are bani). Daca nu mai are bani de un X5 is cumpara un X3, numai ca actualul X3 nu ii place cum arata, asa ca se o sa se uite la un X1 (dupa parerea mea X1 arata foarte bine )si sa zicem ca accepta si-l cumpara. In cazul acesta BMW va avea un castig mai scazut.
    In al doilea caz, poate clientul BMW "se enerveaza" si se duce la Audi sau Mercedes si isi ia un Q5 sau un GLK, in acest caz BMW nu ar mai avea niciun castig.
    Ce zici?
    1 0
  • farurile alea ...
    Puteti zice orice, dar farurile sunt urate. In rest mie imi place masina, dar nu pot sa nu ma gandesc ca si eu as fi putut desena farurile astfel incat sa arate bine. Poate in realitate arata mai bine.
    0 1
  • Deci arata de-a dreptul impecabil. Superb din toate punctele de vedere , este masiv si aratos , in comparatie cu AUDI si Mercedes. O sa se vanda foarte bine.
    1 0
  • Deci pozele te duc in eroare , in filmulete daca te uiti vezi ca practic nu este aceeasi masina. Cei care se dau fani BMW , mai bine s-ar uita l
    a filmulete si nu la poze.

    BMW ne-a obisnuit cu masini mai frumoase in realitate, fata de concurenta care in poze arata superb si in realitate nu este asa.
    1 0
  • Kubica
    Pozele astea sunt de cacao Asa cum a fost si la X6 si seria 5 GT. Mi-am zis ca nu au ce cauta pe strada, dar acum nu mai ma satur sa le privesc. X6 este o capodopera de arta , O masina asa mare si cu un design indraznet este fff masiva . Voi nu vedeti ce design are de exemplu Q7 , un design simplu simplu , frate si eu in CATIA V5 il fac FFF usor, faruri simple , spatele este simplu , tot este simplu . Q5 nu mai zic , au pus o lupa pe Q7 si l-au micsorat. Pacat ca nu apreciati un design frumos. Hai X6 este prea .... nu stiu , dar X5 este superb din toate punctele de vedere.
    1 0
  • Si pe plan mondial si in Romania BMW este mai tare la vanzari : http://www.bmwblog.ro/2010/07/17/bmw-%E2%80%93-lider-pe-piata-premium-din-romania-dupa-primele-sase-luni/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru