Primele imagini teaser cu Audi TT-RS

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.02.2009
Primele imagini teaser care surprind cateva elemente ale noului Audi TT-RS au fost "scapate" pe internet.

Esential

340 CP va dezvolta motorul bi-turbo de 2.5 litri al lui Audi TT-RS.

Fanii Audi stau cu sufletul la gura dupa ce  primele imagini cu noul TT-RS au fost "scapate" pe internet. Aceste imagini releva faptul ca Audi TT-RS va avea un eleron fix, precum si o noua bara fata. Noul model va avea un motor de 2.5 litri cu cinci cilindri.

Propulsorul lui TT-RS va fi supraalimentat cu doua turbine si va dezvolta circa 340 CP si 450 Nm.Noua unitate ii va permite lui TT-RS sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde, iar viteza maxima a acestuia va fi limitata la 250 km/h.

Audi TT-RS va fi disponibil atat in versiunea Coupe, cat si in versiunea Cabrio, iar cele doua modele vor avea tractiune integrala Quattro si o transmisie cu sase trepte, cel mai probabil o unitatate DSG. Lista de dotari mai include si jante din aluminiu de 18 inch, traseu de evacuare dublu cu finale ovale, blocuri optice cu finisaj mat si interior imbracat in piele alcantara.

Via | MotorAuthority

 

Taguri: Audi, DSG, Quattro, TFSI, TT, TT-RS, TT-S

Comentarii (3)

  • Audi
    Sebastiane, nu a lansat nimic Audi. Ci doar sunt poze scapate, ori li s-a dat voie sa publice acest teaser! Pe site-ul de presa nu apare nimic. Asadar........
    0 0
  • @EU
    Am corectat. Iti multumesc pentru precizare.

    O zi buna!
    0 0
  • Renault a scos din 1.8L - 250CP iar cacaciosii astia de nemtii comunistii abia 340CP din 2.5L.Daca se incordeaza un pic francezii cred ca nemtii vor fii istorie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru