Primul accident cu noul Porsche 911

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.02.2012
Primul accident cu noua generaţie a lui Porsche 911 a avut loc în Olanda. Incidentul nu s-a soldat cu victime, dar avariile suferite de Porsche sunt însemnate.

Weekend-ul în care s-au decernat Premiile Oscar nu a fost de bun augur pentru un olandez, care a reuşit să distrugă un Porsche 911 de nouă generaţie în urma unui accident. Vorbim de primul accident cu noua generaţie a lui Porsche 911, incident care nu a avut victime. Modelul s-a lovit de un Volvo V50 pe o stradă din Amsterdam, potrivit Autojunk.nl, un portal din Olanda. Impactul dintre cele două modele a trimis Volvo-ul pe partea cealaltă a străzii, în timp ce 911-le a intrat cu putere într-un zid de cărămidă.

Noua generaţie a lui Porsche 911 a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles şi se mândreşte cu motorizări cu 16% mai economice şi cu performanţe superioare. Porsche 911 marchează şi prima transmisie manuală cu şapte trepte introdusă pe un autoturism. Versiunea de motorizare de bază este o unitate boxer de 3.4 litri, care dezvoltă 350 CP şi poate propulsa modelul de la 0 la 100 km/h în doar 4.6 secunde.

În standard, toate versiunile Porsche 911 Carrera sunt echipate cu tapiţerie din piele, scaune sport, climatizare automată, faruri Bi-xenon, sistem multimedia Porsche Communication Management cu touchscreen de 7 inch, interfaţă audio universală cu conectivitate MP3 şi sistemul Porsche Stability Management. Constructorul oferă o garanţie de trei ani.

Via | Autoblog.nl | Autojunk.nl

Comentarii (1)

  • ha ha ahhhhhhhhhh!!!!
    ....ce m-o markat accidentu asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    19 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru