Primul kit de accesorii Mugen pentru Honda CR-Z

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.02.2010
Tunerul de casa Honda a pus la punct un pachet de accesorii pentru proaspat lasnatul coupe hibrid CR-Z. Specialistii au gandit momentan doar un pachet estetic.

In timp ce Honda isi concentreaza resursele asupra Salonului de la Geneva, divizia de tuning Mugen lucreaza la noua sa creatie. Este vorba mai exact de o gama de accesorii sportive pentru proaspat lansatul CR-Z, care devine astfel un coupe mai atragator, dar cu aceleasi resurse ascunse sub capota.

Pachetul pregatit de Mugen include extensii pentru spoilerul fata si spate, un eleron urias montat pe portbagaj, praguri laterale, un deflector si o noua grila frontala. Nu lipsesc luminile LED dar si o varietate mare de jante din aliaj, cu dimensiuni de 17 inch.

La interior, clientii vor putea opta pentru un instrumentar de bord mai bogat, pentru o oglinda retrovizoare din fibra de carbon, pentru un nou maner al schimbatorului si pentru praguri personalizate.

Mugen s-a ingrijit si de partea mecanica a modelului hibrid, chiar daca pentru moment performantele raman modeste. Coupe-ul primeste o noua evacuare, filtre de aer, o suspensie sport si un set de frane performante.

Ca gadget, putem enumera un sistem inteligent de monitorizare a presiunii in pneuri.

via | carscoop

Comentarii (3)

  • andrei
    CR-Z
    arata cel putin interesant.
    va avea cu siguranta succes
    7 0
  • NeoGalaxy
    "proaspat lasnatul coupe birid CR-Z" .....................
    5 1
  • Mircea
    Ce mi se pare ca nu-si are locul in tot peisajul este teava de esapament "anemica". Mai bine o faceau invizibila, in spatele spoilerului.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru