Primul kit de tuning pentru Ford Focus vine din Germania

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.06.2011
Tunerii germani de la Loder1899 au pregătit un pachet de modificări estetice şi mecanice pentru noua generaţie Ford Focus. Acesta primeşte şi ceva cai putere în plus pentru dieselul de 2.0 litri.

Esential

192 de cai putere dezvoltă motorul de 2.0 litri după tratamentul Loder1899.

Văzut deja ca un model popular, asemeni predecesorului său, noul Ford Focus atrage deja atenţia tunerilor. Prima interpretare este semantă de Loder1899, casa germană de tuning specializată în reinterpretarea modelelor europene ale Ovalului Albastru.

Primele noutăţi apar chiar sub capotă, acolo unde propulsorul de 2.0 litri diesel a fost forţat să dezvolte 192 de cai putere şi să livreze un cuplu motor de generos, de 395 de Nm. Aportul de resurse este considerabil, versiunea standard oferind doar 138 de cai şi 320 de Nm.

Pachetul mecanic a fost însoţit şi de unul estetic, dominat de o serie de elemente din fibră de carbon, care încearcă să sublinieze spiritul RS al versiunilor de performanţă Ford. Nu putea lipsi nici evacuarea nouă, din inox şi nici luminile LED frontale. Blocurile optice au primit şi ele un contur din fibră de carbon, iar jantele de serie au fost înlocuite cu unele mai agresive, disponibile în dimensiuni de 18, 19 şi 20 de inch.

Şi pentru ca pachetul să fie complet, Loder1899 a pregătit şi o suspensie mai rigidă, care coboară şi garda la sol cu 35 de mm.

via | egm

Comentarii (6)

  • frumos
    Noul FOCUS arata superb in realitate. Multi au criticat pe nedrept aceasta masina. Recunosc ca si eu nu am fost incantat cand am vazut primele poze cu aceasta masina. In realitate arata foarte bine,e o masina excelenta.
    17 6
  • Frumos
    Arata foarte bine si pot spune ca dupa ce l-am vazut in realitate am ramas surprins de cat de bine arata. Poate doar spoilerul fata e cam ciudat si strica aspectul. Interiorul este foarte interesant, poate nu la fel de calitativ si ergonomic ca la Golf, dar cu siguranta are un aspect mult mai prietenos si mai modern. La capitolul tinuta de drum stim toti ca e lider detasat in clasa lui, iar daca sta bine si la fiabilitate nu vad de ce nu ar intrece Golful la vanzari.
    14 3
  • Mircea
    Cine este designer la Ford ? Bebelusii ? Are aspect pentru copii mici , cei carora le place Ford Focus este clar ca inca nu s-au maturizat si prefera masinute de copii mici la design
    5 20
  • Nea indarat
    @Mircea
    Mirciulica,tot cu comentarii d-astea de doi bani?? Masina arata foarte bine. Mai usor cu etnobotanicele....
    14 1
  • Cum sa arate bine noul Ford Focus? Trec zilnic pe langa dealer-ul lor din zona Lacul Morii, unde este expus un exemplar (probabil in echipare de top) care arata din punctul meu de vedere hidos. Recunoscu ca nu am avut curiozitatea de a vedea si interiorul masinii.
    2 7
  • Nea indarat
    @C
    Daca noul Focus e hidos,Golf 6 cum mai e?? Stiu,vw-ul are design pe gustul pensionarilor:))))))))
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru