Primul Mercedes E-Klasse Cabrio a fost livrat unui client din Germania

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 02.04.2010
Un client vechi al marcii Mercedes-Benz a cumparat primul E-Klasse Cabrio din Germania. Acesta a ales versiunea E 250 CGI BlueEFFICIENCY.

Esential

49.861 euro a fost pretul de pornire al primului Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio achizitionat in Germania.
46.410 euro costa cea mai ieftina versiune a lui E-Klasse Cabrio in Romania.

Mercedes a inmanat cheile primului E-Klasse Cabrio de serie unui client din Germania. Modelul a fost construit la fabrica din Bremen si este in versiunea de echipare E 250 CGI BlueEFFICIENCY. Modelul a avut un pret de pornire de 49.861 de euro, iar pretul final de achizitie nu a fost dezvaluit. Clientul este un om de afaceri german, Dieter Funke, pasionat al marcii din Stuttgart.

Primul proprietar de Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio din Germania este un client mai vechi al marcii respective, exemplarul proaspat-achizitionat fiind unul dintre automobile Mercedes-Benz ale acestui om de afaceri. Dieter Funke detine si un CLK Cabriolet, cu care a parcurs peste 210.000 de kilometri. Avand in vedere ca E-Klasse Cabrio este urmasul lui CLK, era natural pentru Dieter Funke sa aleaga acest model – spune el, despre care a mai spus ca este “pur si simplu minunat”.

Primul E-Klasse Cabrio livrat unui client din Germania este echipat cu un motor pe benzina de 204 CP cuplat unei transmisii automate cu cinci trepte. Propulsorul de 1.8 litri al acestui model ofera puterea maxima la 5.500 de rotatii pe minut, in timp ce cuplul motor maxim de 310 Nm este oferit la 2.000 rpm.

Viteza maxima a lui E-Klasse 250 CGI este de 240 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata in doar 7.8 secunde. In Romania, un asemenea model pleaca de la 50.516 euro cu toate taxele incluse, in timp ce versiunea entry-level a lui E-Klasse Cabrio pleaca de la 46.410 euro cu toate taxele incluse.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru