Primul Mini electric incepe testele in Berlin

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 27.11.2008
Mini E, prima versiune electrica a modelului britanic va incepe testele publice in Berlin la inceputul lui 2009.

Dupa ce Volkswagen si Opel au anuntat fiecare ca vor lansa programe de testare a vehiculelor electrice si hibride in Berlin, MINI se alatura ofensivei ecologice. Pe strazile capitalei germane se vor regasi asadar noua generatie Golf 6 TwinDrive, Opel HydroGen4 si mai nou abia lansatul Mini E.

Potrivit unui comunicat oficial emis de constructorul britanic, incepand cu primele luni ale lui 2009 Mini va introduce in Berlin o flota de modele electrice gata de a fi testate. Jurnalistii au avut deja ocazia de a testa in premiera noul Mini E odata cu lansarea sa in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Noul vehicul electric de la Mini sacrifica spatiul interior in favoarea autonomiei, insa ofera o rulare fara emisii de CO2 si permite alimentarea sa de la puncte special amenajate dar si de la banalele prize.

Pe langa unitatile care vor fi puse la dispozitia berlinezilor, Mini va mai oferi alte 500 de exemplare pentru o serie de clienti din Statele Unite.

via | MotorAuthority  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru