Primul teaser cu noul Skoda Superb Wagon

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.06.2009
Skoda a creat o versiune Wagon a modelului Superb si a prezentat deja un teaser al noii sale creatii. Fanii marcii din Cehia vor trebui sa mai astepte pana la Salonul Auto de la Frankfurt pentru a putea vedea noul model in intregime.

Skoda va prezenta versiunea Wagon a modelului Superb la Salonul Auto de la Frankfurt. Pentru a starni curiozitatea fanilor sai, producatorul ceh a lansat trei imagini teaser ale modelului Superb in versiunea Wagon. Bineinteles, cele trei imagini prezinta doar cateva detalii ale modelului, acesta fiind flancat de un Superb Sedan in toate fotografiile surprinse.

Cele trei imagini prezentate ne prezinta un model cu un design diferit fata de versiunea Sedan a lui Skoda Superb. Stopurile au fost amplasate pe verticala, pe cand posteriorul modelului a primit o forma noua, diferita de cele prezente pe versiunea sedan a lui Superb. Dimensiunile exterioare ale celor doua modele par sa fie apropiate, o diferenta de cativa milimetri in materie de lungime fiind probabila.

Via | TheCarFanatic

Comentarii (12)

  • spatialitate
    Skoda Suberb(sedan) este o masina uimitorare si spatioasa, in plus are si un portbagaj pe masura. Daca va aparea si versiunea wagon, cine stie cat spatiu vom avea...
    13 4
  • Un mic dezacord in text si inca un detaliu de comentat:
    Pai cum sa nu fie difert spatele versiunii Wagon fata de cel al verisunii Sedan? Nu e ceva evident?!
    Cat despre cat o sa fie de diferit la design fata de sedan... eu zic ca in afara de spate o sa fie perfect indentice, cine sa mai cheltuie bani acum, in plina criza, pentru producerea de noi piese, sunt bune si cele de pe sedan. Si Skoda nu a facut mari diferente intre versiunile sale Sedan si Wagon pana acum, in afara de cele normale.
    O sa fie o masina foarte spatioasa, dar tot nu o sa le scoata din cap Suv-istilor ca un Suv e mai putin spatios ca un Wagon.
    11 1
  • brunetul
    Wagon
    Wagon inseamna spatiu...Este spatiu mare...M-am uitat la imagini...E diferenta..Wagonul am vazut ca e masina break si este un pic diferita ca design....
    5 1
  • skoda pe sistem vagon-cisterna
    absolut banal...
    3 3
  • Emin3m
    Bun asa
    Foarte spatioasa masina in varianta asta, dar intrebarea mea: Skoda Superb parca era limuzina nu caraus. Sa vezi ce o sa mai cumpere romanasii nostrii masina asta sa care mobila frigidere si masini de spalat cu ea... =))
    5 1
  • un laudaros
    domneeee imi iau superb
    skoda superb sedan este clasata undeva intre gama mercedes c class si mercedes s classe...am luat mercedes ca referinta pt ca modelele lor sunt arhicunoscute.Daca la variata full optional adaugi un sistem de parcare,un sistem de alarma cu senzori de inclinare si pornire a mototului la distanta prin telecomanda,o trapa cu celule fotovoltaice pt a mentine o anumita temperatura in habitaclu atunci cand masina este parcata,un sistem audio performant cu 10 boxe,navigator ,televizor digital si analogic,tapiterie in piele cu scaune reglabile electric pe fata si incalzite (fata+spate)volan in 3 spite cu comenzi +clapete pt schimbarea vitezelor ca la masinile de curse, cu sistem bluetooth a 3-a generatie cu afisarea agendei din telefonul mobil,cu motor de 2000 diesel de 170 de cai cu cutie automata cu 2 ambreaje.....optii masina viselor mele la un pret foarte bun (nu dau pretul pentru a nu face reclama gratuita).Cu toate aceste optiuni se considera o masina de lux la un pret extraordinar de convenabil (calitate-pret).
    Intrebarea mea este...acest Wagon va dispune de aceleasi optiuni...si daca da....la ce categorie se incadreaza....si ca sa ma laud...abia astept sa imi ajunga....dureaza 6-8 saptamani sa ajunga dupa ce platesti avansul de 30%
    9 1
  • blondu28
    :P
    sal eu am o fabia si sunt super multumit de ea da daca as avea o superb nu mai vb sf de masinaa
    3 1
  • marco24
    superb este primul model de superb
    Mult mai elegant era/este primul model aparut
    3 3
  • VAG Dizel
    Not so Superb
    masina de umplutura. intuila, urata, calitate ceheasca, mai bine V70
    2 7
  • un laudaros
    gusturile nu se discuta
    Poate ca era/este mai "superb" primul model de superb (marco24) dar nu avea/are toata tehnologia si confortul noului superb...si pentru mine pe primul plan sta confortul si utilitatea pe care ti-l ofera o masina.Dupa se tine cont de frumusete,pret,marca.A....uitasem sa adaug mai sus gentile de 18"...."incaltate" de cauciuguri 225/40...pt ca d.p.d.v al frumusetii...o foarte mare importanta o au gentile si cauciucurile.......si sa nu uitam ca noua skoda superb a fost aleasa printre primele 7 masini care au concurat,la titlul de masina anului.
    8 1
  • @ un laudaros . Dictionar explicativ
    despre masina nimic pana nu o vad

    se spune janta (parte in forma de cerc a rotii unui vehicul pe care se monteaza pneurile) si nu geanta ( obiect, de obicei de forma dreptunghiulara, cu maner si inchizatoare............., poseta.....)
    despre masina nimic pana nu o vad
    3 1
  • un laudaros
    scuzele mele maryo
    Ai dreptate,am gresit ...sunt oltean si eram si emotionat...pt ca in ziua respectiva platisam avansul si facusem si test drive.....dar sincer nu dau o mare importanta ortografiei.....important este sa se inteleaga ceea ce vreau sa spun.Este un forum unde iti lasi parerea...nu o teza la gramatica limbii romane.O sa revin cu poze,cand o sa ridic masina....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru