Project Kahn redefineste luxul unui Rolls Royce Drophead Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.01.2009
Casa de tuning Project Kahn a modificat subtil trasaturile limuzinei decapotabile Rolls Royce Phantom Drophead Coupe.

Prezentata pentru prima oara in luna iulie a anului trecut, reinterpretarea celor de la Project Kahn pentru Rolls Royce Phantom Coupe revine in atentia publicului cu un nou set de fotografii. Limuzina personalizata de Kahn incearca sa amplifice confortul si luxul oferit pasagerilor prin folosirea unor materiale scumpe si a unor accesorii care sa impresioneze estetic.

Exteriorul a primit o grila slefuita, un set de jante de 22 de inch din aliaj si implicit pneuri mult mai late decat cele ale versiunii standard. La interior, lemnul nobil, tetierele gravate cu emblema Rolls Royce, volanul nou, conexiunea iPod si covorasele din piele de oaie contribuie la confortul pasagerilor de pe locurile din fata sau de pe bancheta din spate.

Project Kahn a fixat deja si un pret pentru exemplarul Rolls Royce Drophead Coupe modificat, acesta ajungand pana la 353.600 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru