Protoscar a prezentat un nou teaser al modelului Lampo2

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.12.2009
Teaserul urmatorului prototip de la Protoscar a fost prezentat pe portalul constructorului de modele electrice.

Cei de la Protoscar au prezentat o imagine teaser a viitorului Lampo2 pe site-ul lor, sub forma de felicitare de Craciun. Protoscar Lampo2 va debuta la Salonul Auto de la Geneva din 2010, dupa ce predecesorul sau – Lampo Concept – a debutat anul acesta la acelasi salon auto. Noul prototip are o masa mai redusa si o aerodinamica imbunatatita, iar incarcarea poate fi realizata prin trei moduri diferite.

Protoscar Lampo2 are un incarcator pentru incarcarea peste noapte, un alt incarcator cu trei faze pentru prize industriale si un incarcator cu curent continuu pentru rapiditate. Ultimul dintre acestea poate sa mareasca autonomia cu 100 de kilometri in doar 10 minute. Toate cele trei sisteme de incarcare vor fi testate in curand si in conditii reale de utilizare.

Cele doua motoare electrice ale lui Lampo2 dezvolta 354 CP si ofera un cuplu motor de 600Nm. Bateria litiu-ion a acestui model are o capacitate de peste 30kWh si ofera o autonomie de peste 200 de kilometri cu o incarcare completa.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata in doar cinci secunde, in timp ce viteza maxima este de 200 km/h.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • Voluntar
    ... performante remarcabile :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru