Recall la Alfa Romeo 8C Competizione

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 23.01.2009
Un numar de 7.912 unitati ale modelelor Alfa 8C Competizione, Maserati GranTurismo si Quattroporte, vandute in SUA, vor fi rechemate in serivice.

Esential

7.912 unitati ale modelelor Alfa Romeo 8C Competizione, Maserati GranTurismo si Quattroporte fac obiectul acestui recall.

Marcile italiene Alfa Romeo si Maserati vor rechema in service 7.912 unitati comercializate in Statele Unite ale Americii. Este vorba de exsclusivistul model Alfa Romeo 8C Competizione si modelele Maserati GranTurismo si Quattroporte, construite pe aceeasi platforma cu modelul Alfa.

Italienii nu au confirmat cate exemplare 8C Competizione fac obiectul acestui recall, dar conform unor surse neoficiale, in SUA s-au livrat 84 de unitati.

Principla aproblema care a determinat rechemarea celor aproape 8 mii de unitati in service este legata de unele probleme aparute la suspensia fata, care poate afecta stabilitatea vehiculului in momentul in care vireaza. De asemenea, s-au constatat neregularitati si la suspensia spate.

Conform oficialilor Maserati, problema ar putea duce in timp la rupererea suspensiei. Masinile afectate de acest recall vor fi rechemate in service din luna februarie a acestui an.

Via | Autoreader

Comentarii (6)

  • george
    VARZA DE MASINA
    Daca era un singur defect, mai ziceam, fie...dar sa fie doua si, pe deasupra, de acelasi fel, e prea mult chiar si pentru italieni: e totusi vorba de o masina cica sport...Si astea sunt bubele pentru care se face recall...cate or mai fi altele pentru care trebuie sa scoti banutu...
    0 1
  • La recall ti se schimba / repara piesele defecte gratuit.
    1 0
  • Alex_Alfa
    Ce usor numesc unii masinile "varza"..
    Parca ar fi prima masina in situatie de recall
    1 0
  • la asemenea probleme eu zic ca ar trebui sa retraga masina de pe piata si sa o expuna la muzeu doar pentru ca arata bine..s-au mai facut recall-uri alex dar "probleme aparute la suspensia fata, care poate afecta stabilitatea vehiculului in momentul in care vireaza. De asemenea, s-au constatat neregularitati si la suspensia spate." nu crezi ca sunt f. serioase??defel se cheama inapoi din cauza unui cric, surub ..nimicuri in general nu sa schimbi puntea
    0 1
  • MASERATI
    voi nu sesizati din stire cine isi da cu parerea???????????MASERATI..???????......DE CE..???......PAI VA SPUN EU DE CE................aceasta Alfa Romeo performanta foloseste una din platformele tehnice MASERATI............HA HA HA .........pacat de design ,ca pun suflet mult italienii la proiectare.............
    0 0
  • Antiloop
    Alfa Romeo
    Domnule George si Domnule @Alex, sant ai dracu de acrii strugurii aia cand nu ajungi la ei.Este???
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru