Recall pentru 477.000 de VW Fox in Brazilia

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 16.04.2008
Volkswagen a hotarat, sub presiunea Justitiei braziliene, sa recheme in service o jumatate de milion de exemplare Fox.

Esential

477.000 de exemplare VW Fox au fost rechemate in service de catre subisidiarul brazilian al constructorului german.

Inevitabilul s-a produs. Asa cum va anuntam acum cateva zile , Volkswagen a hotarat sa recheme in service, in Brazilia, aproape o jumatate de milion de exemplare ale modelului Fox. Recall-ul are loc la insistentele Ministerului de Justitie din statul sud-american si sub presiunea unor clienti care au suferit accidente destul de serioase atunci cand au incercat sa rabateze bancheta posterioara.

Problema se refera la un defect de fabricatie al mecanismului de rabatare a banchetei, acesta mutiland efectiv degetele a 22 de persoane care au incercat sa "culce" scaunele posterioare pentru a castiga spatiu de incarcare.

Recall-ul este al doilea ca importanta si volum in istoria auto a Braziliei, cele 477.000 de exemplare Fox produse intre 2003 si 2008 fiind depasite doar de un recall anterior pentru un milion de Opel Corsa (2002).

Taguri: Fox, VW

Comentarii (2)

  • Asa le trebuie daca nu si-au luat Logan!!!!!!!!
    0 0
  • andrei serghiuta
    vw fox
    mai logan chiar nu trebuia pomenit e epoca sunt posesor fox shi am toate degetele trebuie o carticica langa butonul de rabatare ex cele de la prezervative nu se intampla asa in ro suntem prea buni
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru