Recall pentru cinci modele Aston Martin

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 07.10.2010
Problemele de fiabilitate ating şi producătorii de lux. Cei de la Aston Martin sunt nevoiţi să recheme în service cinci modele din cauza unor şuruburi ale suspensiei faţă.

Mărcile premium şi de lux nu scapă de probleme care afectează de obicei mărcile de volum. Iar rechemările în service tind să devină o modă pentru toţi producătorii, indiferent de profil. Astfel, după ce Porsche şi Ferrari au lansat în ultimele două luni recall-uri pentru câteva dintre modelele lor, Aston Martin se alătură listei şi anunţă că va chema în SUA 1090 de maşini pentru probleme care vizează suspensia faţă a cinci dintre modelele mărcii.

Conform comunicatului oficial al mărcii britanice, în recall sunt implicate exemplarele DB9 Coupe, DB9 Volante, V8 Vantage Coupe, V8 Vantage Roadster şi DBS produse între martie şi septembrie 2007. Problemele vizează un şurub care asigură un braţ al suspensiei frontale de pe aceste modele, acesta putând să cedeze şi să ducă la un accident. Service-urile Aston Martin vor înlocui toate şuruburile suspensiei cu unele durabile.

Şurubul cu probleme a fost produs de unul dintre furnizorii britanici al Aston Martin.

Constructorul din Albion susţine că mai puţin de 1% dintre modelele rechemate în service au nevoie de modificarea şuruburilor, dar că schimbarea va afecta toate modelele implicate în recall din cauze de siguranţă.

via | Aston Martin

Comentarii (1)

  • :d
    Acu', doar nu erau prosti sa zica ca TOATE modelele rechemate, au problema cu surubu' .....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru