Recall pentru Opel Corsa

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.07.2010
Opel va rechema în service-urile europene un număr încă necunoscut de unităţi Opel Corsa din cauza unor probleme la nivelul frânei de mână.

Opel a anunţat în cursul zilei de ieri că va opera un recall pentru circa 15.500 de unităţi Corsa vândute în Germania din cauza unei probleme la frâna de mână. Informaţia a fost publicată în premieră de agenţia France Presse, care anunţă că numărul exemplarelor rechemate pentru verificări va fi mult mai mare în momentul în care în calcul vor intra şi modelele vândute în restul Europei. Opel a confirmat recall-ul pentru Germania, însă purtatorul de cuvânt al mărcii a anunţat că nu este cunoscut numărul de maşini afectate la nivel european.

Conform companiei, potenţialul defect a fost descoperit în urma unor teste interne Opel, fără ca vreun client să se plângă de probleme la nivelul frânei de mână. Testele germanilor au arătat că, în anumite condiţii, cablurile care acţionează sistemul de imobilizare a roţilor poate slăbi. Fiecare vizită în service va dura doar 30-40 de minute, urmând ca posesorii tururor maşinilor afectate să fie anunţaţi prin scrisori de faptul că vor trebui să viziteze unităţile de reparaţii.

Este a doua oară în acest an când Opel Corsa se află în centrul unui recall, anteriorul vizând 16.000 de maşini rechemate în service din cauza unor probleme ale sistemului de climatizare.

via | AFP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru