Recall VW Jetta în SUA: claxonatul poate opri motorul

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.03.2011
Volkswagen SUA a anunţat oficial rechemarea în service a 71.043 de unităţi, care prezintă probleme la sistemul electric. Practic, orice claxon poate opri motorul.

Esential

71.043 de unităţi Jetta a rechemat Volkswagen în service.

Divizia nord-americană a celor de la Volkswagen a anunţat un recall de 71.043 de unităţi pentru noua generaţie Jetta. Modelul german prezintă o problemă la sistemul electric, problemă care ar putea duce la oprirea motorului atunci când şoferul foloseşte claxonul.

Volkswagen a decis să recheme în service toate exemplarele produse în perioada martie 2010 - martie 2011 pentru a reconfigura un traseu electric care leagă sistemul de alarmă şi claxonul. Constructorul german a declarat că până în acest moment nu s-au înregistrat accidente sau alte tipuri de răniri, recall-ul fiind unul strict preventiv.

Clienţii americani afectaţi de recall vor primi în perioada imediat următoare o scrisoare care anunţă problema şi programează maşina la un service autorizat. 

via | egmcartech

Comentarii (18)

  • Opinie
    Tare de tot! Poate ca asa e bine.
    14 3
  • bogdan
    asta ar fi buna de implementat pe toate masinile din Bucuresti ca sa nu mai claxoneze toti tampitii in secunda 1 dupa verde...
    44 1
  • JEEEETTTTTA.......
    Un rebut marca vw......
    22 19
  • Achtung!!!!!!
    German Quality.......
    19 17
  • @fitz
    achtung genious! vrei sa spui mexican quality, pentru ca acolo e realizata masina....
    9 18
  • @Hadouken
    Ma dezamagesti. Una ii proiectarea si alta ii asamblarea. Sau vrei sa zici ca tot in mexic a fost si proiectata?
    14 8
  • Codrin
    Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri...
    7 8
  • you_hoooo
    jet
    S-a stabilit ca vechea generatie era mai buna decat actuala; dovada o avem... cred ca mai urmeaza o gramada de probleme... la mai multe!!!
    Cititi:
    http://www.autoblog.com/2011/03/16/consumer-reports-calls-out-six-cars-it-says-are-worse-tha/
    6 3
  • @Hadouken
    Edoar asamblata in mexic,desteptule. Masina a fost proiectata de nemti.841c
    6 4
  • vw
    ceva nu inteleg,fiecare generatie noua care iese e mai proasta decat precedenta indiferent ca ar fii jetta,golf ,passat atunci cum de vanzarile sant in crestere,....luinduma dupa voi golf 3 a fost mai bun decat golf 6?
    9 2
  • kk
    SI MAI ZICEM DE LOGAN CA-I CARUTA....II LUX PE LANGA GUNOAIELE ASTEA...MACAR II SIMPLU LOGANUL DAR MERGE BRICI FARA CUSUR.
    6 8
  • @lica
    pentru ca e mai simplu sa lansezi masina cu tehnica a carei are deja cativa ani de cand e pe piata (asta implica si costuri mai mici de productie) si sa sti ca oricum vinzi pentru ca ai imagine de marca buna. Mai simplu inseamna profit mai mare cu costuri mai mici.
    Cat despre recall, totusi nu e atat de grav. E adevarat ca pe un proprietar il deranjeaza cand stie ca masina trebuie sa ajunga in service din vina VW. dar se poate si mai rau.
    Ma gandesc totusi, la cata gura fac companiile cand se plang clientii ca masina nu merge din cauza lor, oare nu ar fi cazul ca acum clientii sa injure VW? :)
    7 1
  • vw a avut in ultimii ani multe probleme, si sunt mai scumpi decat concurenta:))
    3 2
  • george
    PENTRU AMERICA, CE ESTE MAI IEFTIN SI MAI PROST...
    Voi nici acum n-ati aflat ca America este piata cu unele dintre cele mai proaste masini dpdv calitativ?

    Dat fiind ca cei 3 mari au dat cu preturile de pamant incasand subventii guvernamentale iar americanii (multi dintre ei) chiar daca si-ar permite o masina la pretul corect, impusca francul cu sufletul la gura, fabricantii s-au adaptat: Vreti ieftin? Luati ieftin da` nu maraiti ca e prost...
    2 2
  • @george
    Ce vorbesti puiule? Materialele folosite sunt aceleasi,Jetta europeana are aceleasi materiale ca si versiunea destinata pietei SUA. Pot sa spun ca americanii au inceput sa devina mai pretentiosi decat europenii. Sa nu uitam ca majoritatea recall-urilor au loc in SUA. Europeanul tace si inghite.....
    5 2
  • Viitorul....
    Cu cat creste nevoie de vanzari, cu atat vor fi tot mai nefiabile masinile. Credeti ca, Cobra avea problema asta?
    1 0
  • ha ha ha
    Yha
    NU TOATE MUSTELE FACE MIERE...
    1 0
  • la ce va asteptati de la gunoiul germaniei? cea mai penala marca ce din pacate a stricat si audi...jetta seamana cu passat izbitor ,care passat "nou" e tot ala vechi cu alte faruri/stopuri .audi : nu mai stii care e a8 a 5 sportback sau a 7.le-am vazut pe strada si am stat ceva pana sa ma prind care cum e. pacat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru