Renaste o legenda: Brabham Racing

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.11.2008
Brabham Racing va renaste la Salonul de tuning de la Essen, unde va dezvalui trei premiere bazate pe modele BMW.

Lumea tuningului auto se pregateste sa ureze bun venit unei companii renascute dupa 16 ani de inactivitate. Este vorba despre Brabham Racing, o companie australiana specializata in modele de performanta care a activat chiar si in Formula 1.

Relansarea brandului va avea loc odata cu deschiderea portilor Salonului de tuning de la Essen, pe 29 noiembrie. Aici, Brabham va dezvalui publicului trei reinterpretari proprii a modelelor BMW. La standul australienilor se vor afla Brabham BT92, bazat pe actualul BMW M3, Brabham BT 60, bazat pe BMW M5 si Brabham BT 70, o interpretare mai sportiva a SAC-ului BMW X6.

Momentan specialistii australieni nu au publicat nici o informatie oficiala despre cele trei premiere mondiale de la Essen, singura dovada a revolutiei pe care Brabham o pregateste fiind doar o prelucrare digitala a viitorului BT 92.

Compania a luat nastere in 1960 la initiativa unui fost pilot de Formula 1, Jeff Brabham, si a unui designer, Ron Tauranac. Brabham Racing a continuat sa existe pana in 1992 cand a intrat in faliment.

via | CarScoop  

Taguri: BMW, BMW-Sauber, M3, M5, X6

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru