Renault Fluence poate fi testat la toti dealerii Renault in acest weekend

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 13.11.2009
Reteaua de dealeri Renault din Romania va da ocazia sa testati noul Fluence in cadrul unui eveniment Porti Deschise care se deruleaza in 12-15 noiembrie.

Reteaua Renault Romania organizeaza in acest weekend un eveniment de tip Porti Deschise cu ocazia caruia cei interesati pot sa testeze Renault Fluence, cea mai noua aparitie din gama constructorului francez. Desi comenzile pentru urmasul lui Megane Sedan au fost deschise inca de luna trecuta, modelul nu a fost disponibil la teste pana in acest moment.

Clientii care vor vizita showroom-urile Renault in acest weekend vor avea la dispozitie majoritatea versiunilor de motorizare din gama lui Fluence.

Renault Fluence este disponibil in Romania in trei versiuni de motorizare (1.6 16v 110CP, 1.5 dCi 85 CP si 1.5 dCi 105 CP, pretul de pornire al modelului produs de Renault la uzina din Bursa (Turcia) fiind de 12.900 de euro cu TVA inclus. Primul nivel de echipare, botezat Authentique, dispune de sisteme de siguranta ca ABS si AFU, 6 airbaguri pentru protectia pasagerilor dar si de aer conditionat manual si radio CD.

Vezi mai mult detalii despre modelul francez pe PAGINA SPECIALA RENAULT FLUENCE.

Comentarii (16)

  • bentley
    Numai de bine despre Fluence
    Am apucat si eu sa testez modelul, e exceptional as putea spune. Motorasul 1.5 105 CP e destul de eficient, pana pe la 2000rpm e mai comod, dupa 2000rpm acceleratiile sunt bunisoare. E confortabil, se aseaza f bine la drum, l-am dus mai spre limita si la 170 km/h e incredibil de lejer de condus. Cei care vor renunta la ideile preconcepute vor gasi in Fluence o masina exceptionala.
    23 5
  • Cristinuta 88
    Ce sa iti spun..........tu care te-ai dat jos dim Dacia 1310 si normal ca ti sa parut un lux Fluence.Urca si tu intr-un Audi A8 si pe urma vorbim.......
    6 36
  • bentley
    @Cristinuta 88
    Eram sa iti raspund la mesaj dar am vazut "Cristinuta 88" si m-am abtinut.... Copilarie frumoasa in continuare, vise placute si... sa cresti mare! :)
    29 3
  • Cristinuta, in primul rand, eu nu vad unde a spus Bentley ca Fluence e o masina de lux.. a spus ca este o masina exceptionala din punctul lui de vedere (exceptional nu este sinonim cu lux). Pentru foarte multi oameni, o masina este exceptionala daca are un PRET BUN, dotari decente, spatiu interior mare si rezista pe drumurile de la noi. In al doilea rand nu inteleg de ce compari marca AUDI cu marca Renault; sunt doua segmente total diferite. E ca si cum ai spune ca un Bugatti are o viteza maxima mai mare ca a unui Iveco (asta ca sa duc aceasta comparatie la extrem, poate intelegi si tu ce am vrut sa spun). AUDI produce masini premium in timp ce Renault produce masini de buget (a se citi multe si ieftine pentru cei cu bani mai putini care nu-si permit AUDI)
    24 1
  • Opinie
    Fuga la dealerii Renault si stoarceti Fluence-ul. Pentru cei care n-au masina sau vor sa-si ia una e momentul ideal.
    12 2
  • limita 170
    @ bentley

    Ai ajuns prin Germania pe autostrada, unde ai putut merge cu 170 legal ? :) Ca la noi un 139kmh e limita - eventual un avertisment pt cei 9 peste 130, dar atat.
    0 14
  • bentley
    @x
    Si cine a zis ca nu poti merge mai mult?:P Este o portiune de drum inafara orasului, in apropierea reprezentantei, de cativa km. E asfalt foarte bun, circulatie lejera... Cine e din Suceava stie:)
    12 2
  • @MISO..UGINAUTO frumos vb de mine......bravo se vede ce om esti.no comment.
    5 13
  • @Cristinuta.88

    Hai nu mai plange, tu "fato", iti ia tata Q7alb. Asa e lumea asta rea, nu stie sa aprecieze succesurile.

    Cad despre Fluence, sa placa la lume, ca in rest se vinde singur.
    27 1
  • Hunter
    Fata asta....Cristinuta e de coma....de ras...pe bune....azi si-a facut cont pe site-ul asta...isi pune si pozica....asa...ca pe mess si hi5....si se da ea cu parerea....ca in sus si in jos...ca Audi A8 si mai stiu eu ce.
    Mai fata....las-o jos ca macane...se vede la ce iti sta capul...numa la avioane si sf-uri de masini.....taci acolo si vezi-ti de treaba ta....si du-te de te joaca cu masina aia pe care cica o conduci....comedia aia de asa zis automobil....Citroen C3 Pluriel...adica un fel de LEGO...asta normal...daca ai asa ceva.

    Ce dracu....atata de prosti sunt unii pe bune....ca daca vad la semafor un Ford Mondeo sa zicem si langa el...un Merc CLS...pai clar....deja intra la comparatie....bai fratilor.....da mai cizelati-va un pic la capitolul cunostinte si nu mai tot trancaniti atata....bai da destepti mai is romanii astia ma...cum se pricep ei la toate...natie de 2 bani.
    14 2
  • Bai Hunter ,vad pe femei iti place sa le jignesti ,cum apare una ii taiem craca de sub picioare.Mai lasatile si pe astea sa isi dea cu parerea.Is proaste , blonde ,brunete ,doar nici noi nu suntem perfecti.Lasati sa fie masini si femei frumoase deoarece nu poti trai fara ele.Ce drac.Si pe mine ma deranjeaza in trafic dar trec cu vederea.
    2 6
  • @bentley
    si nu numai... "motorul e comod pana in 2000 rotatii iar peste..." cine v-a invatat sa conduceti motare diesel sub 2000 rpm? si va mirati ca prostii ca va suiera ciudat turbina spre ex...
    7 2
  • @cristina
    sorry papusa, noi nu ne putem arata sanii ca sa ne urcam intr-un a8, asa ca, pana avem si noi sani, ne urcam in dacii, ca deh... noi muncim pentru ele.
    14 0
  • bentley
    @Castravetele
    omule, e slabutz sub 2000 de ture ca abia de la 2000 e cuplul maxim, si e normal sa il simti ca se duce abia la peste turatia asta. Dar sunt destule diesel-uri care au cuplul maxim disponibil chiar de la 1500rpm sau 1700... Chiar crezi ca eu ieri am dat de prima masina?
    10 2
  • Lasati ma fata in pace..........
    Avem si noi o 'colega in echipa' si o luam asa peste picior.........
    Hai sa fim seriosi.....
    Poate chiar i plac masinutzele si vrea si ea sa mai pov pe aici....
    Rai vo facut a vostri...........
    1 10
  • am reusit sa pun si eu mana pe masina asta si pot sa zic ca e foarte ok: pe la 2000-2200rpm motorul nu prea se aude, adica e comparabil cu un benzinar, e destul de stabila la viteze mari, frana e bine facuta in sensul ca nu te da cu capul in volan daca o atingi putin, directia nu e nici prea sensibila nici prea rigida,e buna pentru familisti fiind destul de spatioasa.

    in schimb se putea desena mai bine botul masinii.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru