Renault lansează la sfârşitul săptămânii un concept nou: Alpine 110-50

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.05.2012
Renault va expune weenedul acesta la Monaco, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1, conceptul Alpine 110--50. După cum o sugerează şi numele, conceptul aniversează 50 de ani de Alpine şi anunţă un viitor model sportiv.

Sfârşitul acestei săptămâni va marca un moment important în istoria Renault. Constructorul francez sărbătoreşte 50 de ani de la naşterea mărcii sale sportive Alpine şi intenţionează să marcheze momentul într-un mod deosebit.

Mai multe surse neoficiale susţin că Renault va dezvălui la Monaco, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1, un concept care să cinstească performanţele vechilor modele Alpine. Conceptul ar putea să anticipeze chiar versiunea de serie a unui model sportiv pur-sânge, dezvoltat de inginerii Renault.

O publicaţie auto din Franţa susţine că prototipul ce urmează a fi expus la Monaco se numeşte Alpine Renault A110-50 şi are la bază un Megane Trophy. Departamentul de dezvoltare a folosit şasiul tubular şi propulsorul central V6, capabil să ofere 400 de cai putere. Toate vor fi împachetate frumos într-o caroserie agresivă, cu linii inspirate de conceptul DeZir, prezentat în 2010 la Salonul Auto de la Paris.

via l motorauthority

Comentarii (5)

  • superb. demential.
    sper ca il vor construi in spiritul renault sport, si nu renault de baza.

    asa tre sa arate masinile de dupa 2012
    24 5
  • uuuuu......
    surprize, surprize!

    abia astept. Daca "haina" va fi frumoasa va fi bataie pe ele. Renault pare sa se miste in sfarsit. TREBUIE sa marjeze pe design. Sud-coreenii erau atat de palizi pana cand au inceput sa faca designul in europa....
    19 2
  • 110-50
    Ar fi super daca reinvie Alpine... masina arata intr-adevar superb !
    31 2
  • Mi se pare (doar) mie sau Reno este pe cai mari? Imi cam pare ca scoate hit dupa hit...
    20 2
  • O masina de vis ! Renault face oricum masini super
    28 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru