Renault Megane Sedan Luxury Edition este disponibil in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
Renault ofera o noua versiune a modelului Megane Sedan, denumita Luxury Edition. Aceasta este disponibila in Romania la un pret de pornire de 14.750 euro, inclusiv TVA.

Esential

18.050 euro este pretul de pornire al lui Megane Sedan Luxury Edition echipat cu un propulsor 1.9 dCi de 130 CP.

Cel mai de succes model de clasa compacta al producatorului francez Renault este disponibil in Romania intr-o noua versiune. Megane Sedan Luxury Edition ofera o gama mai larga de dotari standard. Aceasta versiune este disponibila incepand cu 14.750 euro inclusiv TVA, pentru modelul echipat cu un motor 1.6 16V. Pentru modelele echipate cu un propulsor 1.5 dCi 85 CP, pretul de pornire este de 15.450 euro, inclusiv TVA.

Renault Megane Sedan Luxury Edition este oferit cu o garantie generala de patru ani. Printre echipamentele standard putem enumera dotari precum ABS cu EBV si AFU, ESP, airbag-uri frontale, laterale si cortina, computer de bord, climatizare automata, radio CD cu MP3, tempomat si limitator de viteza, oglinda retrovizoare electrocrom, geamuri electrica fata si spate, jante de aluminiu de 16 inch, demaraj cu card, precum si alte elemente.

Via | Renault

Comentarii (6)

  • Bogdan
    tempomat
    wow, si tempomat si limitator de viteza? ce chestie! super! :)
    0 0
  • Bogdan M
    Asta e un fel de Megane Last Edition inainte sa apara Megane 3
    0 0
  • @Bogdan
    Tempomat-ul si limitatorul is doua chestii diferite.
    Tempomat-ul iti mentine o viteza de croaziera constanta pe cand limitatorul nu iti da voie sa depasesti o anumita viteza.
    0 0
  • scump dom'ne........scump
    mi se pare totusi un pic cam mult pt un model pe care il scot din productie............la acesti bani mai curand ar merita un Ford Focus II cu facelift........"parerea mea".........:)
    0 0
  • Luxury Edition
    =)) aceste dotari le are si versiunea actuala Privileje, pe care o detin...Ce ati prezentat aici nu sunt lucruri noi. Insa la un pret de 16000euro.
    0 0
  • hjgjhg
    xxxx
    am si eu un megan sedan de 2.0 16v si e marfa il am de 1an si 2luni si e ok nu am avut nici o problema si vara eu ma duc de 3 ori in spania am cu el 100200km
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru