Renault-Nissan vrea 20% din actiunile Chrysler

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.10.2008
Ultimele zvonuri din lumea auto anunta ca alianta Renault-Nissan este interesata de preluarea unor actiuni Chrysler.

Lumea auto trece prin momente grele in acest moment din cauza crizei ecnomice tot mai accentuate. Cum era si normal, incep deja sa isi faca aparitia zvonuri privind posibile vanzari de actiuni sau companii.

Dupa ce saptamana trecuta va anuntam ca Renault ar fi interesat sa cumpere Jeep, revenim astazi cu un nou zvon din industria auto. Acelasi grup, Renault Nissan, ar putea fi interesat de achizitionarea unui procent de 20% din actiunile Chrysler.

Surse care au tinut sa ramana anonime au declarat ca oficialii Renault se afla in discutii cu Cerberus, care se gandeste tot mai serios sa vanda o parte din Chrysler. Sursele merg si mai departe afirmand ca Cerberus a inaintat deja o oferta francezilor. Aceasta a fost revizuita de Carlos Ghosn si asteapta un raspuns din partea Cerberus.

Analistii anticipeaza incheierea unei intelegeri inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, pentru ca in aceasta perioada, politicienii sunt mult mai deschisi unor ajutoare federale. Este asadar posibil sa vedem mai devreme decat ne asteptam o vanzare a actiunilor Chrysler, fie ca e vorba de Renault-Nissan sau de grupul GM.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru