Renntech a creat cele mai rapide CL65 si C63 AMG din lume

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.02.2010
Tunerii de la Renntech, specializati in modificarea modelelor Mercedes-Benz, au inregistrat un record de accelerare pentru versiunile proprii ale lui CL 65 AMG si C 63 AMG.

Tunerii de la Renntech au dezvoltat doua pachete pentru Mercedes-Benz CL65 AMG si C 63 AMG care au reusit sa obtina cate un record de acceleratie pe 402 metri. Cel mai rapid Mercedes-Benz CL 65 din lume a reusit sa parcurga 402 metri cu start de pe loc in doar 10.62 secunde la o viteza de 215 km/h.

Exemplarul Mercedes-Benz CL 65 AMG care a reusit aceasta performanta este echipat cu o evacuare sport, un sistem de admisie special care "impinge" aer in turbina cu ajutorul unei fante montate in grila fata si cu un intercooler mai mare. Unitatea ECU si unitatea de control a transmisiei au fost modificate, iar modelul a primit un diferential cu alunecare limitata. Pretul acestor modificari nu a fost inca dezvaluit, iar cifrele de performanta ale motorului sunt disponibile doar pentru clientii Renntech care doresc sa achizitioneze acest pachet.

Cel mai rapid C 63 AMG din lume este detinut de un seful Renntech si parcurge 402 metri cu start de pe loc in doar 11.6 secunde. Viteza maxima atinsa la sfarsitul cursei de 402 metri a fost de 201 km/h.

Acest model utilizeaza numeroase elemente Renntech, multe dintre acestea fiind prototipuri care sunt inca in dezvoltare. Odata cu acest record, C63-ul lui Hartmut Feyhl a devenit cel mai rapid Mercedes-Benz C 63 AMG din lume.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • BMW
    Tot G-POWER este cel mai tare .
    4 7
  • HA HA HA
    agudfgasDFSDAJCGUDY FGWIEGF
    http://www.automarket.ro/stiri/cel-mai-rapid-bmw-din-lume-9256.html
    1 0
  • ce treaba are g-power cu mercedes ? iar faceti ce faceti si ajungeti la bmw...
    3 0
  • PT LAMBORGHINI
    FII mai atent
    Fratele meu daca esti atent masinile astea sunt tari pentru ca le-a facut un tuner , da ? Eu cu G-POWER am zis ca este cel mai bun tuner , ai inteles . Astea nu sunt doar merturi AMG , sunt merturi AMG preparate de RENNTECH . AI inteles , nu ?!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru