Rieger dovedeste ca Volkswagen Polo are si o latura sportiva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.03.2010
Casa germana de tuning Rieger a pregatit un kit special pentru Volkswagen Polo. Subcompactul german a primit un nou look, mult mai sportiv.

Noua generatie a modelului Volkswagen Polo se bucura in acest moment de un singur kit de tuning, pus la punct de cei de la Je Design. Rieger a decis sa se alature nisei cu propria sa interpretare a subcompactei germane. Ideea generala a fost aceea de a crea un Polo mai agresiv, cu apetit sportiv, insuflat de un bodykit special creat.

Tunerii germani au inlocuit spoilerul fata si spate, au instalat o serie de extensii si un set de praguri laterale si au largit considerabil pasajele rotilor. Aspectul agresiv este sugerat puternic si de jantele Barracuda, disponibile in mai multe dimensiuni si modele.

Nu puteau lipsi nici pneurile de performanta, oglinzile retrovizoare cu un design nou si un deflector fals in partea posterioara. Ca noutate, Rieger ofera clientilor posibilitatea de a-si alege cu cat coboara garda la sol. Rieger nu a lasat deoparte nici motoarele de sub capota lui Polo, pregatind o serie de modificari pentru mai toate versiunile.

via | leblogauto

Citeşte şi...

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru