APP Europe a urcat un Scirocco 2.0 TSI la 261 CP

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.05.2009
APP Europe a creat un pachet de modificari pentru Volkswagen Scirocco 2.0 TSI. Acest magazin de tuning german foloseste piese de la diversi tuneri pentru a crea un pachet integral.

Germanii de la APP au creat un pachet pentru Volkswagen Scirocco 2.0 TSI. Pachetul de modificari nu este creat in interiorul companiei, ci aduna componente de la diversi tuneri cum ar fi Rieger, KW Automotive, Wimmer Rensporttechnik, CFC si MR Car Design.

Cu ajutorul componetelor de la tunerii de mai sus, motorul TSI de 2.0 litri al lui Scirocco dezvolta 261 CP si un cuplu motor de 380 Nm, ceea ce ii permit acestui model sa atinga o viteza maxima de 263 km/h. Cresterea de putere a fost realizata cu ajutorul unui chip de la Wimmer Rensporttechnik, care are un pret de 2.500 euro.

Scirocco a primit si o evacuare sport de la MR Car Design, precum si un diferential cu alunecare limitata de la aceeasi companie. Soft-ul cutiei de viteze DSG a trebuit schimbat pentru a putea obtine un comportament optim impreuna cu noul diferential, iar franele au fost schimbate cu un set de performanta de la APP. Etrierii au patru pistonase, iar discurile de 355 milimetri sunt perforate in doua directii.

Kit-ul de caroserie provine de la tunerul german Rieger si include elemente precum o buza pentru spoilerul fata, praguri laterale si o buza pentru spoilerul spate care integreaza si un difuzor de aer. Aspectul sportiv al acestui model este completat de jantele din aluminiu de 19 inch si de un plafon imbracat in negru.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (4)

  • hi,hi,hi
    ha,ha,ha
    Mare realizare !!!!!, un motor de 2.0 doar la 261 ????
    Audi S3 2.0 265, jetta 1,4 TSI 230, Seat Copa 280 , ma asteptam sa scoata cel putin un 300, dar .... nu vor sa detroneze noul R20 :))
    1 0
  • Tare!
    Cei cu tine .. asta fuge de rupe asfaltul .. Nu compara o masina dedicata sport .. cu asa ceva ...
    Un golf 5 1.8 rupe stilul pe sosea ... un scirocco original rupe asfaltul si mai tare .. dar asta e fenomenal :D asi vrea sal conduc ...
    0 0
  • hi,hi,hi
    ha,ha,ha
    Ce sa fie cu mine !!!! ma bucur sa vad ca ...ai mers sau stii de golf 5 motorizare ?? 1.8 ??? nu stiu sa se fi pus motorizarea asta pe G5, dar sa presupunem ca ar fi asa, subiectul era despre capacitatea unei firme de a duce un motor de la 200 CP la 261 CP ceea ce mi se pare putin pentru o firma ca APP, mai ales ca este folosita motorizarea de pe GTI 2.0 200 CP sau de pe 30 EDITION de 230 CP.
    0 0
  • florin
    HI HI HI
    hi hi hi si ha ha ha ai tu dreptate intr-un fel. e putin.... un 300 de cai merita vw-ul. plus ca cine cumpara masina nu facea 500.000 km si se astepta sa nu se strice. vroia acceleratie si putea sa-l faca maia gresiv
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru