Black Rocco, un Scirocco de 370 CP de la MR Car Design

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.11.2009
Casa de tuning germana MR Car Design a creat un Volkswagen Scirocco al carui propulsor livreaza 370 CP si dezvolta un cuplu motor de 519 Nm. Germanii au botezat aceasta masina Black Rocco.

Esential

370 CPlivreaza propulsorul lui Black Rocco
519 Nn este cumplul motor dezvoltat de modelul celor de la MR Car Design

Tunerul german MR Car Design a creat un pachet de performanta si design pentru modelul Scirocco, pe care l-a botezat sugestiv Black Rocco. Schimbarile aduse exteriorului ii ofera masinii un plus de agresivitate si sportivitate. Kitul de caroserie montat de germani a fost produs de Rieger.

Acesta iclude un spoiler pentru partea din fata, praguri laterale si un difuzor de aer pentru partea din spate. De asemenea, vopseaua mata de culoare neagra, impreuna cu jantele Emotion de 20 de inch si pneurile Hankook S1 EVO completeaza aspectul sportiv al masinii. In ceea ce priveste pachetul de performanta, MR Car Design a “abuzat” din plin de tehnica de care dispun inginerii sai.

Unitatea ECU a propulsorului de 2.0 litri TSI a fost recalibrata si a fost inlocuit sistemul de evacuare. De asemenea, germanii au montat un kit turbo. Pentru ca puterea motorului sa poate fi controlata, MR Car Design a montat un diferential autoblocant, suspensii de provenienta KW Automotive, si un sistem de franare cu patru pistonase produs de Stoptech.

In urma acestor modificari, propulsorul lui Scirocco livreaza 370 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 519 Nm.

via | MR Car Design

Comentarii (12)

  • wow
    Cel mai tare Scirocco care l-am vazut vreo data :)
    8 4
  • siroppo
    "De asemenea, vopseaua mata de culoare neagra" se poate observa cu usurinta in ultima fotografie, deasupra pragului, la baza aripii fatza, ca ori e bulbucata de la calitatea superioara, ori e infoliata, in ambele cazuri tunerul de garaj s-a facut de rusine, Siroppo la fel.
    Trecand la lucruri mai vizibile, spoilerul fatza pare ca provine de la Audi... chiar daca impart elemente de mecanica, platforme, elemente de design interior (asa cum e la moda acum intre modele surori), spoilerul asta arunca "Black Rocco" in mlastina kitsch-urilor pe care le vedem la tot pasul chiar si in Romania.
    Despre motor, deocamdata doar laude.
    9 9
  • asta mica e o bestie
    Se vede ca nu e vorba de un tunner consacrat, insa ideea e foarte buna. Masia arata ca o bestie. De fapt este meritul celor de la VW ca au creat o masina care parca e facut a speocial pt tunning. Iar de motor nu mai vorbesc....
    6 2
  • foarte tare a iesit
    2 2
  • din nou..........
    Aceeasi poveste.
    1 milion de cp pe puntea fata.
    Pana la urma o sa vedem si masini cu 700 hp cu tractiune.
    Pana se va rupe masina in 2[doua]
    3 4
  • sau e 4x4
    Ca in articol nu mentioneaza.
    ???.
    1 2
  • @siroppo
    Nu exista cuvantul "infoliata" asa ca "siroppo" te afci de rusine.
    3 3
  • 4x4
    tzenu: Nu exista 4x4 pe motorul 2.0TSI decat in cazul lui Audi S3 si al lui Altea Freetrack. Scirocco nu vine decat cu tractiune fata pe toate motorizarile, inclusiv pe versiunea R.
    2 0
  • e FOLIE
    @gtrazvan
    Uita`te mai atent in ultima poza la prag si ai sa vezi folia cu bule de aer...Intai uita`te si la poze atent,apoi poate te mai abtii de la comentarii idioate..
    0 0
  • kit turbo?
    pai motoroul era deja turbo.au inlocuit turbina cu una mai potenta..asa da, mai cred.oricum vb colegului, puterea asta doar pe puntea fata e degeaba :)
    0 0
  • @LPH ...golf 6 R are acelasi motor cu tractiune 4X4,deci nu ar fi de mirare sa fie acelasi ansanblu si pe sciroco
    0 0
  • *ansamblu,scz
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru