Rolls Royce speră la un nou record de vânzări anul acesta

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.09.2011
Evoluţia bună pe segmentul limuzinelor de mari dimensiuni a făcut ca Rolls Royce să spere la un nou record de vânzări la finele lui 2011.

Esential

2711 unităţi a vândut Rolls Royce anul trecut.

Prezent în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt pentru a dezvălui noul Ghost cu ampatament mărit, Torsten Muller-Oetvoes, directorul executiv Rolls Royce, a ţinut să precizeze că anul acesta producătorul de limuzine britanice va consemna vânzări record.

"Nu am simţit un public rezervat în a-şi cumpăra un Rolls Royce. Personal nu cred că sentimentul proprietăţii pentru unul dintre modelele noastre se diminuează", a declarat Oetvoes.

Tot el susţine că principala piaţă cu o creştere semnificativă este cea asiatică, potenţialul fiind generos în China, unde recesiunea nu a lovit atât de puternic. Tocmai de acolo se aşteaptă englezii să obţină venituri generoase. Chiar şi aşa, atenţia Rolls se va concentra în mod special pe piaţa de dincolo de Ocean, unde livrează în fiecare an peste o treime din producţie.

Anul trecut, Rolls Royce a vândut 2711 exemplare, cu 171% mai multe decât cu un în 2009.

via | egm

Comentarii (1)

  • Cu siguranta vor avea vanzari record. RR si-a pastrat traditia
    si este cam cea mai buna limuzina a zilelor noastre. Totusi Maybach ramane o gluma in fata unui RR cu motor de 6.75 litri aspirat. 5,5 sau 6 de pe Maybach este mai puternic dar nu asta cauta un cumparator de limuzina.
    ps. sa nu uitam ca BMW face treaba buna cu RR.
    9 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru