Ruşii de la Marussia au creat primul lor SUV de lux: F2

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.05.2010
Constructorul rus Marussia, recunoscut pentru supercarurile sale, debutează mai nou şi pe segmentul SUV-urilor de lux, cu un 4x4 de 420 de cai, botezat F2.

Esential

420 de cai putere dezvolta SUV-ul ruşilor de la Marussia.

După ce a şocat publicul european cu supercarurile sale extreme, B1 si B2, constructorul rus Marussia debutează pe un nou segment de piaţă. Rusii au trecut de la maşini sportive la SUV-uri de lux, cea mai nouă creţie a lor fiind un off-road-er botezat F2.

Dezvăluit in cadrul unei conferinţe desfăşurate la Moscova, noul model construit in fosta republica sovietică este descris de creatorii săi, ca fiind un vehicul cu multiple intrebuinţări, capabil de trasee dificile, pe orice tip de vreme. In acelaşi comunicat de presă, emis de Marussia, se arată ca F2 poate fi folosit ca un vehicul de urgenţă, ca o unitate mobilă de comandă sau ca vehicul militar.

Cu toate acestea, SUV-ul rusesc oferă clienţilor săi posibilitatea de a opta pentru un habitaclu personalizat. Ingeniozitatea ruşilor apare insă atunci când ne referim la deschiderea uşilor posterioare, mecanismul de glisare necesitând instalarea unui al patrulea rând de montanţi.

Sub capotă se află un motor V6 de 3.5 litri, de provenienţă Cosworth, capabil sa livreze un total de 420 de cai putere ambelor axe.

Lista de dotări include, printre altele, sistem de navigaţie prin satelit, televizor, Bluetooth şi chiar conexiune internet.

via - autocar

Comentarii (7)

  • ciudat rau...nu sti tu ce-i acolo
    13 1
  • interesant
    6 2
  • Victor
    Marussia
    =)))))))))))))))))) o doamne ce porcarie si treaba aia din articol ca rusii au socat publicul european =)))))))))))))))))poate cativa nostalgici sau io stiu cativa curiosi da au vandut vreo masina? da lasa nene ca sunt pe perspectiva =))))))))))))))))))))) hai frate asta e asa pt categoria o lume mare si ciudata =)))))))))))))))
    3 13
  • trebuie sa fim mandrii de brandul nostru, iata mama rusia nu are un constructor cum avem noi care sa vanda la nivel european, din estu europei doar noi si cehia avem constructori cunoscuti
    6 1
  • Mircea
    Engine..start
    Daca nu are comanda vocala, tot degeaba :)
    1 3
  • anonim
    cand vad idioti dinastia ca "Victor" imi vine rau...
    4 3
  • Serghei tanchistu'
    In realitate e un T-72 modificat. Trebuiau sa faca ceva cu stocurile de tancuri ramase in urma razboiului rece.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru