Saab ar putea avea un nou proprietar pana la sfarsitul lunii

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.06.2009
Trei potentiali investitori se lupta pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni al companiei Saab. Suedezii vor anunta identitatea cumparatorului la sfarsitul acestei luni.

Oficialii companiei suedeze Saab se asteapta sa aiba un nou actionar majoritar pana la sfarsitul acestei luni. Suedezii discuta cu trei potentiali investitori, care sunt inca secreti. Oficialii Saab vor dezvalui potentialul cumparator al companiei odata ce va fi ales candidatul final, care trebuie sa primeasca aprobarea tranzactiei atat din partea guvernului suedez, cat si din partea GM Europe.

General Motors incearca sa vanda compania suedeza Saab inca din luna februarie. Numarul potentialilor investitori a scazut treptat de la sase la trei, dar acestia au ramas anonimi de-a lungul tratativelor cu Saab si statul suedez. Saab nu este afectata de faptul ca General Motors a declarat luni insolventa si se afla sub protectia legii falimentului din Statele Unite ale Americii deoarece divizia europeana a companiei GM este independenta financiar fata de General Motors.

Via | Greencarcongress

Comentarii (1)

  • KKK
    Au ramas in cursa Keonisseg si un grup de investitii.
    pariez pe primii :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru