Scaunele lui Opel Insignia au fost premiate

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.08.2008
Un grup de doctori si experti in fizioterapie din Germania a premiat scaunele lui Opel Insignia pentru calitatea acestora.

Nou-lansatul Opel Insignia a primit titlul pentru cele mai bune si ergonomice scaune din industrie. Premiul a fost acordat de un juriu de experti din AGR (Aktion Gesunder Ruecken), printre cei care au stabilit destinatia premiului numarandu-se medici si experti in fizioterapie si ergonomie din Germania.

Conform acestora, scaunele lui Insignia au o plaja de culisare verticala de 65 de milimetri, in timp ce lungimea pe care poate fi fixat scaunul este de 270 de milimetri. Scaunele ergonomice sport, asa cum le numeste Opel, au mai reusit sa impresioneze juriul prin suportul lombar in patru trepte, prin suportul lateral ergonomic si prin sistemul complex de asezare a tetierelor. Un alt element contructiv care a contat a fost posibilitatea de lungire a pernei scaunului, pentru ca persoanele mai inalte sa nu aiba probleme cu suportul partii superioare a picioarelor. Optional, clientii Insignia au posibilitatea de a alege, in plus, un sistem de memorizare a pozitiilor si unul de ventilatie interna.

Printre modificarile pe care Opel le-a efectuat la nivelul scaunelor lui Insignia in raport cu cele ale vechiului Vectra se regasesc aparitia tetierelor active, care ofera suport pentru cap si gat in cazul unei coliziuni din spate, dar si ranforsarile din otel durabil din spatarele scaunelor din spate. Acestea se tranforma practic in scuturi in cazul in care obiectele de pe bancheta din spate sunt aruncate cu putere, ca in momentul unei frane bruste.

via | Newspress

Taguri: Insignia, Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru