Scirocco Collector's Edition: doar 100 de exemplare

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.12.2008
Scirocco dispune deja, la nici doua luni de la lansare, de o editie limitata creata de Volkswagen: Collector's Edition.

Volkswagen a prezentat la Essen, in ziua de presa a celui mai cunoscut Salon de tuning si accesorii din Germania, versiunea Collector's Edition a coupe-ului compact Scirocco. Este vorba de o editie speciala de 100 de exemplare a lui Scirocco, aceasta urmand sa fie disponibila pe piata incepand cu anul viitor.

Disponibila exclusiv pentru cea mai puternica versiune de motorizare a modelului german (2.0 TSI/200 CP), editia speciala dispune de o serie de elemente exclusive care vor face deliciul tuturor celor 100 de fericit posesori ai seriei limitate.

Vorbim de vopseaua perlata Oryx White si de un set de jante de 19 inch care dispun de spite aspect cromat disponibile doar pe editia limitata a celor de la Volkswagen. Interiorul iese si el in evidenta prin pielea alba de pe scaune si de pe interiorul usilor, intre dotarile tehnice ale lui Scirocco Collector's Edition numarandu-se un sistem de navigatie RNS 510, un pachet Dynaudio si faruri adaptive bi-xenon.

Volkswagen nu a anuntat oficial pretul lui Scirocco Collector's Edition.

via | Carscoop

Comentarii (3)

  • ady27tdi
    Superba masina
    0 0
  • e si mai super in realitate :)
    0 0
  • ciprian
    wow , vreau si eu un exemplar
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru