Seat Ibiza FR, primele fotografii spion

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.04.2008
Desi a dezvaluit noua generatie Ibiza abia acum doua saptamani, Seat se pare ca lucreaza la versiunea FR a hatchback-ului.

Esential

170 de cai putere ar urma sa dezvolte versiunea FR a noii generatii Seat Ibiza.

La mai putin de o luna de la dezvaluirea oficiala a noii generatii SEAT Ibiza, specialistii de la WorldCarFans au publicat primele fotografii spion cu versiunea sportiva FR a hatchback-ului spaniol.

Potrivit primelor imagini surprinse pe circuitul de testare, versiunea sportiva FR va dispune de jante de 17 inch din aliaj, discuri de frana mai mari, etriere vopsite si doua tevi de esapament cromate.

Ibiza FR este versiunea care face trecerea intre varful de gama Cupra si modelul standard, de baza. Se pare ca ambele versiuni sportive, FR si Cupra, vor renunta la vechiul propulsor de 1.8 litri supraalimentat care oferea 150 respectiv 180 de cai putere.

Noile generatii Seat Ibiza FR si Cupra vor beneficia insa de serviciile unui motor Volkswagen, imprumutat de la Golf V, cu o capacitate de 1.4 litri TSI. Puterea totala a noului FR va fi de 170 de cai putere, Cupra urmand sa se bucure de 200 de cai sub capota.

Potrivit unor informatii neoficiale, Ibiza FR va fi disponibila mai intai in varianta de caroserie cu trei usi, vanzarile modelului sportiv urmand sa demareze in Europa la sfarsitul lui 2008.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru