Seat va lansa o versiune aniversara a lui Ibiza la Barcelona

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.04.2009
Seat sarbatoreste 25 de ani de la introducerea pe piata a lui Ibiza, motiv pentur care va lansa o editie aniversara a acestui model la Salonul Auto de la Barcelona.

Cel mai popular model al constructorului spaniol SEAT va implini in curand 25 de ani de la lansare. Prima generatie a lui Seat Ibiza a fost prezentata in 1984 la Salonul Auto del a Paris. Cea de-a patra generatie a acestui model va primi un model aniversar pentru a serba cei 25 de existenta ai lui Ibiza.

Modelul aniversar va fi disponibil doar atat in versiunea de caroserie SC, cat si in versiunea cu cinci usi, echipat cu un propulsor MPI de 1.4 litri care dezvolta 86 CP sau cu un propulsor TDI de 1.9 litri care dezvolta 105 CP. Singura diferenta intre modelele standard si modelele aniversare este marcata de prezenta logo-ului exclusiv creat pentru a marca aceasta ocazie.

Editia aniversara a lui Ibiza beneficiaza de climatizare automata, geamuri fumurii, jante de aliaj de 17 inch, port USB si Bluetooth, precum si posibilitatea de a deconecta airbag-ul pasager. Modelul va fi disponibil in Europa la scurt timp dupa lansarea de la Barcelona.

Via | Seat

Comentarii (2)

  • Marian
    Wow
    Super masina, super sport. Jante de 17 inch pentru 86 CP. E prea tare masina asta.
    0 0
  • adrian
    halal
    Sa' chiar, pe cine crede Seat ca mai pacaleste cu glumele astea de editii speciale?
    Mai ales ca preturile sunt de toata jena, o Ibiza ajunge la pret de Golf cu dotari si motor cat de cat mai bune...iar masina geme la interior de plasticuri ieftine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru