Sebastien Loeb si Ken Block vor face spectacol la Goodwood

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 20.03.2010
Sebastien Loeb si Ken Block se vor "duela" in cadrul Goodwood Festival of Speed, programat sa aibe loc in Marea Britanie, intre 2 si 4 iulie.

Goodwood Festival of Speed va fi martorul “duelului” dintre sextuplul campion mondial la raliu Sebastien Loeb si legenda americana Ken Block. Festivalul va avea loc in Marea Britanie intre 2 si 4 iulie, evenimentul fiind organizat de lordul Charles March.

Pilotul francez se afla la Goodwood pentru a doua oara, el participand si anul trecut alaturi de Dani Sordo, in timp ce pentru Ken Block aceasta este prima aparitie in cadrul festivalului britanic. Sebastien Loeb se va afla la volanul lui Citroen C4 WRC, iar pilotul american este asteptat sa-si faca aparitia alaturi de Ford Fiesta.

Masina lui Block produce 800 de cai putere, si a fost special modificata pentru a-l ajuta pe pilot sa isi arate maiestria in timpul filmuletelor Gymkhana. “Proba de raliu este cea mai interesanta parte din festival. Fiul meu a fost foarte incantat sa se afle in masina cu Seabstien Loeb, cand francezul a stabilit cel mai bun timp al etapei. Suntem foarte incantati sa ii uram bun venit lui Loeb”, a declarat lordul March.

In afara masinilor moderne de raliu, Goodwood Festival of Speed va fi gazda catorva modele vechi, printre acestea numarandu-se si un Subaru Legacy care i-a apartinut lui Colin McRae.

Via | maxrally

Comentarii (8)

  • va doare capul ?
    "legenda Ken Block " vai de capul meu...trage frana de mana prin parcari si mare legenda...
    1 0
  • care legenda?
    legenda e Caroll Shelby, da lui poti sa ii spui legenda, da Block a facut 3 filme spectaculoase e adevarat si e legenda deja? vai de mine
    1 0
  • pandele
    Vedeta?
    Legenda americana..asta e la fel ca visul american?? Pe TV toti ies bine, in realitate insa, putini sunt cei care fac fata!

    Felicitari pentru articol, ati ajuns si voi sa ridicati in slavi parcangii
    1 0
  • need for speedistii din berceni
    pai nu o fi asa mare ca altii, dar fata de toti cei care comenteaza pe aici e o legenda. Omul a fost campion in raliul americii de cateva ori, chiar cel mai fraier om care face cerculete in parcari nu e. Eh acum stiu ca fata de voi nimeni nu poate fi mare, nu de alta dar voi si cu un logan ii rupeti pe toti.... cunosc... cunosc...
    0 1
  • lucrezi la automarket ?
    Vladeee esti prieten cu automarket ? Block a fost si la Raliul Mexicului in WRC acum 2 saptamani si pana s-o dea in bolovani la timp era mult in urma lui Raikkonen , aflat la al 4 raliu din cariera si al 2-lea din WRC . Si lasa-ne cu campionatul Americii unde sunt 5-6 concurenti mari si lati . Cat despre Loganurile pe care nu le avem noi ...cred ca esti mai indemanatic decat toti . Oricum problema mea nu era cu block ci cu legenda Block . Poate cine stie maine Nikita face un test drive cu Focus ... Hai sa ai viata
    1 0
  • cand o face plopul pere
    nu am nici o legatura cu automarket. E prima participare in WRC, traseele sunt noi, totul e nou, E normal sa nu faca performanta din prima. Eu nu m-am laudat deloc cu indemanarea mea, dar apar unii imediat care zic ca fac si ei cu cielo ce face block cu subaru.
    Orice pilot ajunge in wrc este un pilot deosebit si daca ajungi sa ai faima pe care o are ken block la nivel mondial, da, esti o legenda. cat despre comentariul ci "hai sa ai viata"... nu stiu de unde l-ai scos... dar spune multe
    0 1
  • doua observatii
    1. Se spune "sa aiba", nu "sa aibe"!!!
    2. Legenda Ken Block? In afara de drifturi repetate de jde ori, ce stie sa faca?

    Poate reuseste sa duca o cursa din WRC pina la capat ca sa vedem ce timpi scoate. Sau, la dracul, in fiecare cursa o sa vada ca-i muci si o sa se strice o roata, o sa-i sara o bujie, sau dintr-astea?
    1 0
  • @VladP
    Sa ai viata chiar nu era rau intentionata, sper sa n-oi fi inteles asta ! In fine , eu nu-i acord absolut nici o circumstanta atenuanta lui Block, cum ai zis dupa "campionul parcarilor " are si niscaiva titluri in SUA , asa ca traseu nou ( Mexic) este irelevant pentru mine .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru