Skoda Yeti primeste un motor de 1.4 litri si 125 de cai

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.02.2010
Crossover-ul ceh primeste un nou motor pe benzina, de 1.4 litri 125 de cai putere si 200 de Nm, pozitionat intre deja existentele 1.2 TSI si 1.8 TSI.

Esential

7.4 litri/100 de km este consumul unitatii 1.4 TSI pe Skoda Yeti.
200 de Nm ofera motorul 1.4 litri de 125 de cia putere.

Skoda incearca sa umple golul din gama de motorizari pe benzina a modelului Yeti, cu un nou propulsor. Este vorba despre unitatea de 1.4 litri si 125 de cai putere, venita sa se pozitioneze intre deja existentele motorizari TSI de 1.2 litri 105 cai si 1.8 litri 160 de cai.

Propulsorul de 1.4 litri va oferi un cuplu total de 200 de Nm care va fi transmis doar puntii fata. Resursele vor fi exploatate de o cutie manuala cu sase rapoarte sau, optional, de un DSG cu sapte trepte. Cei 125 de cai putere vor fi suficienti pentru a-i permite crossover-ului ceh sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 10 secunde si sa atinga o viteza maxima de 185 km/h. Yeti nu face compromisuri nici in materie de consum si emisii: 7.4 litri la 100 de km si 176 de g/km.

Odata cu introducerea noului motor, Skoda a anuntat oficial si ca va demara productia crossover-ului in noua uzina Eurocar din Ucraina. Fabrica va produce exemplare cu tractiune anterioara sau 4x4, destinate pietei interne sau celei rusesti, unde Yeti se vinde deja din decembrie.

Tot la Eurocar, Skoda va produce incepand de anul viitor si modelul Octavia, care impreuna cu Yeti va totaliza 100.000 de unitati anual.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • motor
    cred ca de AUDI primeste motorul asta... de la A1... A, nu, pe A1 vor fi alte motoare, special pt AUDI... hahaha
    7 6
  • Daca nu are motoare pejo degeaba sunt masini proaste!!!Mai ales ca au vandut de au rupt si apartin de VAG
    5 16
  • @Automarket,@ion
    ioane, nene,lasa-ne vorbeste tu la pejosu tau acolo si lasa-ne pe noi Skod-istii si Volkwagen-istii sa ne bucuram de ele

    PS Automarket: la un comentariu facut de mine pe stirea cu
    Range Rover de ieri era unu care zicea ceva de valorisi si alte alea si nu m-am putut abtine sa nu il intreb ceva ,dar cand am verificat sa vad ce mai zic unii altii comentariul lui era ,iar al meu nu nu vi se parea corect sa stergeti toata pagina de comentarii ca si asa toate comenturile erau despre mine si o anumita marca de masina care o simpatizez, rog sa se ia masuri,stiu ca si eu am gresit dar macar uitati-va peste toate comenturile inainte sa luati decizii,
    inainte de a sterge si acest comentariu va rog cititi-l
    Multumesc Automarket zi de zi sunt cu voi.
    7 4
  • DCF6
    Stai linistit.Si eu postasem o intrebare referitor la un comentariu unuia ce posteaza pe-aici si mai exact la IQ-ul lui...si surpriza,mi-a fost stearsa,cu toate ca am nu am scris nimic jignitor..Se pare ca unii dinte editorii isi dau identitati false si posteaza aberartii ca noi ceilalti sa sustinem contrariul si asa articolele sa beneficieze de cati mai multi cititori,iar site-ul de mai multi vizitatori...Sper sa nu mi steaga nici acest comentariu
    10 2
  • @ ion
    iar te-a prostit tinichigiu de la pejo.... :)):))).
    11 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru