SONDAJ: Jeremy Clarkson are cel mai bun job din lume

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.10.2009
Un sondaj realizat in Marea Britanie arata ca 33% dintre englezi il invidiaza pe prezentatorul Top Gear pentru jobul sau.

Un studiu realizat in de catre compania Shell si de britanicii de la Auto Express arata ca englezii considera ca pozitia de prezentator al unui show auto de televiziune este una dintre cele mai interesante de pe pe piata.

Intrebati care este persoana al carei job isi doresc sa il aiba, englezii l-au indicat in proportie covarsitoare (33%) pe Jeremy Clarkson, figura principala a cunoscutei emisiuni Top Gear. Conform sondajului efectuat pe un esantion de 1621 de adulti, Clarkson are cea mai invidiata slujba deoarece "este platit regeste pentru a conduce masini sportive". De altfel, meseria de jurnalist auto in general este vazuta din afara drept una foarte interesanta, 75% dintre cei intervievati sustinand ca si-ar dori sa colaboreze cu o revista sau un site web specializat in acest domeniu.

Jeremy Clarkson a fost urmat in topul joburilor dorite de britanici de Nigella Lawson (jurnalist in Marea Britanie), Bear Grylls (prezentator TV), Simon Cowell (producator si prezentator TV), regina Elisabeta a Marii Britanii, Richard Branson (patronul companiei Virgin), Cheryl Cole (artista), presedintele american Barrack Obama, David Beckham, JK Rowling (autoarea seriei Harry Potter), Hugh Heffner (creatorul Playboy) si Papa Benedict al 16-lea.

via | telegraph

Comentarii (11)

  • FAGGOT
    desigur!!!!!!!!!!!! in afara de a enerva lumea nu stie altceva!!!!!! Sper sai inchida chinezii emisiunea!!!!!!
    8 50
  • clarkson
    Nu luati in serios tot ce spune JC, de multe ori probabil nici el nu crede ce spune, dar o face pt show si pt ca TOP GEAR sa ramana "altfel". Oricum, pt ca de fiecare data te bine dispune si te deconecteaza emisiunea merita urmarita.
    36 3
  • Aditza
    JC isi merita banii pentru ca face show, face rating. Asta e principalul scop in televiziune. El stie si o face foarte bine. Vezi si cazul lui Fifth Gear care alunecand in sfera banalului, realizatorii au fost trimisi acasa.
    Decizia de a achizitiona o masina apartine fiecaruia, daca-ti stii bugetul si esti o persoana echilibrata cu siguranta vei face alegerea buna pentru tine, nu cred ca JC are asa mare la mase din punctul asta de vedere.
    Iar oameni ca FAGGOT care fac pe smecherii pe forum dar daca-i pui sa tine un discurs in fata unor prescolari nu cred ca ar fi primiti nici sa-i tina geanta lui JC.
    20 3
  • in concluzie
    da, deci iarba e verde, cerul e albastru...
    12 1
  • Aditza
    obosela bat-o vina
    - nu cred ca JC are asa mare priza la mase
    - iar mister daca-l pui sa tina un discurs in fata unor prescolari nu cred ca ar lega 2 vorbe
    :)
    12 10
  • bogdan
    Jobul perfect!!! Testeaza femeile in pat!
    eu zic ca asta e cel mai tare job din lume:
    9 8
  • :))
    Nu cred .... de la un timp ti se acreste :)
    7 5
  • j.c
    isi merita toti bani ........................nu mai fiti ........................rautaciosi..................nu le place nu le place dar se uita la emisiunea lui
    7 3
  • mai....
    Englezi-s fraieri.....Inca nu stiu cum e sa fi parlamentar roman....
    17 0
  • Fifth Gear
    Eu unul prefer Fifth Gear pt ca cei de la Top Gear mi se par o gasca de aroganti!!!!
    6 5
  • jc este cel mai tare prezentator...stie sa faca cel mai bine show...chiar daca este o emisiune de masini tot razi pana innebunesti !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru