Specula cu Ferrari 458 Italia: masini vandute SH la suprapret

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.02.2010
Unii dintre viitorii clienti Ferrari care se afla pe primele pozitii in lista de asteptare pentru modelul 458 Italia isi vand masinile inca neproduse celor care nu vor sa astepte trei ani pentru un exemplar.

Esential

190.000 de euro este pretul de lista al unui exemplar Ferrari 458 Italia.
220.000 de euro este pretul second-hand cu care se vand modelele inca nelivrate.

Unii dintre clientii Ferrari care se afla pe primele pozitii in lista de asteptare a modelului 458 Italia isi vand masinile inca nelivrate la suprapret celor interesati sa sara peste timpul de asteptare de trei ani pe care Ferrari il impune din cauza cererilor ridicate pentru ultimul venit in gama.

Conform britanicilor de la Autocar, fiecare exemplar 458 Italia revandut costa pe piata second-hand cu cel putin 30.000 de euro mai mult decat pretul oficial de lista al acestuia, care se cifreaza la 190.000 de euro.

"Taxa" de stergere a timpului de asteptare ar putea sa creasca in perioada urmatoare si dupa ce Ferrari va incepe livrarile modelului sau, primii clienti britanici care se vor putea bucura de cea mai noua creatie a italienilor urmand sa intre in posesia masinilor in cursul acestei veri.

via | Autocar

Comentarii (4)

  • Ungaro_
    bine fac,bravo ! cine n-ar face ?
    10 3
  • Pai aia nu vand masini SH daca isi vand locul de asteptare. Masina tot de noua o sa vina. Ce treaba are titlul cu subiectul?? Din titlu am inteles una si dupa ce am citit articolul am inteles alta.
    8 0
  • @Dave
    Brainiac, din momentu in care primu posesor e trecut in carte si o vinde la al 2-lea posesor, chiar daca masina are 0 KM si e noua ea tot SH e.
    5 2
  • Ouășoare, foarte frumoasa titulatura.
    Ii spunem second-hand unui lucru folosit si masinile alea numai folosite nu vor fi. Daca astia isi vand locul de pe acum si sunteti voi asa de informati ca Ferrari deja le-a imprimat pe cartea de identitate numele alora care au facut comada, f bine.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru