SpeedART se pregăteşte pentru Salonul de tuning Essen

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 21.11.2010
Casa de tuning SpeedART va prezenta la Salonul de tuning de la Essen un kit de caroserie şi un pachet performanţă pentru modelele Cayenne şi 911 Turbo.

Salonul de tuning de la Essen, se apropie cu paşi mari, iar companiile specializate în modificarea modelelor de serie se pregătesc intens pentru acest eveniment. Casa de tuning germană SpeedARTse numără printre acestea şi va veni la Essen însoţită de două creaţii speciale.

Prima dintre acestea se numeşte Titan-EVO şi este un kit de performanţă şi caroserie pentru Porsche Cayenne. La exterior, SUV-ul constructorului din Stuttgart a primit un spoiler pentru partea din faţă restilizat, un set de praguri remodelate şi un sporiler spate nou.

De asemenea, tunerii germani au pregătit şi un set de jante de 23 de inch. Kit-ul de performanţă a fost conceput pentru trei versiuni ale lui Cayenne şi constă în recalibrarea unităţii ECU şi înlocuirea sistemului de evacuare. Pentru varianta diesel, modifcările aduse de germani aduc un plus de 50 de cai, în timp ce puterea versiunii S Hybrid a crescut cu 70 de cai. Cea mai mare îmbunătăţire se înregistrează în dreptul lui Cayenne Turbo care beneficiază de 100 de cai putere în plus.

Cea de-a doua creaţie cu care germanii de la SpeedART vin la Essen se numeşte BTR-II 650 EVO şi reprezintă viziunea acestora asupra lui Porsche 911 Turbo. La exterior, modelul constructorului din Stuttgart beneficiază de un kit aerodinamic nou compus dintr-un spoiler faţă redesenat, praguri laterale mărite, un deflector de aer şi un eleron modificat.

În ceea ce priveşte modificările mecanice, inginerii nemţi au înlocuit turbinele cu unele noi, au schimbat sistemul de evacuare, au adăugat filtre de aer sport şi au montat un intercooler mai mare. În urma acestor schimbări, modelul german produce 650 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor de peste 900 Nm.

Via | SpeedART

Comentarii (1)

  • naspa
    naspa k nu este al meu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru