Steinmetz lanseaza un kit pentru Opel Insignia

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.11.2008
Germanii de la Steinmetz au creat un pachet estetic pentru Opel Insignia.

Designerii de la Opel au avut nevoie de cinci ani pentru a crea si definitiva aspectul lui Insignia. Tunerii de la Steinmetz au operat insa o serie de modificari asupra lui Insignia la doar doua luni de la lansare.

Pachetul Steinmetz pentru Insignia este compus dintr-o grila fata modificata, un nou spoiler frontal, o evacuare dubla si jante ST7 din aliaj, cu dimensiunea de 20 inch. Noile elemente estetice ii confera un aspect distinct, care face modelul sa iasa in evidenta printr-o nota agresiva subtila. Jantele din aliaj sunt disponibile in doua culori: alb sau antracit. Pachetul este completat de suspensia care ii micsoreaza garda la sol si de covorasele Steinmetz incluse.

Steinmetz nu a anuntat pretul kit-ului pentru Insignia.

Via | ZerCustoms

 

Comentarii (5)

  • Daniel
    Cam subtire
    Subtire, subtire.. La motorisca nimic? Slabi nemtalaii la faza asta
    0 0
  • slabut
    0 0
  • super
    arata ff bine... si s-au miscat destul de repede tinand cont ca masina nu e aparuta de mult timp ;) ... bine ca referitor la jantele alea de 20" si cauciucuri 245/35/20 ... stima si respect dar la noi sigur nu ai ce face cu ele :(( am avut eu pe 45 si simteam fiecare denivelare (si nu ca ar fi putine..) .. in concluzie bv !
    0 0
  • Irmschire
    Slabut
    fata masinii seamana cu noul Aveo: http://static.taume.com/image/2008-Chevrolet-Aveo.jpg
    0 0
  • dadada
    ARATA A CEEA CE ESTE: O MASINA AMERICANA !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru