Studiu britanic: Cea mai ascultata melodie la volan e Queen - Don't stop me now

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.07.2009
Englezii de la Carmony au facut un studiu printre proprietarii de masini din Marea Britanie pentru a descoperi preferintele acestora. Rezultatele sondajului inedit au fost interesante.

Un site de vanzari auto a facut un sodaj printre proprietarii de masini second-hand din Marea Britanie. Pana aici nimic neobisnuit, dar acest studiu abordeaza cu totul alte probleme decat majoritatea cercetarilor prin sondaj operate in lume. Cercetatorii britanici au aflat ca ambele sexe au cunostinte similare in materie de automobile, iar ca obiceiurile acestora din spatele volanului sunt si ele apropiate. Se pare ca melodia preferata a britanicilor care conduc este "Don’t stop me now" de la Queen.

Pe langa asta, doamnele si domnisoarele din Marea Britanie au deslusit diferentele dintre un coupe si un hatchback, 57% dintre repondente reusind sa distinga fara probleme cele doua tipuri de caroserie, fata de doua treimi din barbatii interogati. Femeile din Anglia prefera sa le dea nume masinilor pe care le conduc, in comparatie cu 12% dintre barbati. Modelele care au cea mai mare probabilitate de a avea un nume uman apartin constructorului francez Renault.

Britanicii de la carmony.co.uk, cei care au cerut acest studiu, au descoperit ca soferii de Volkswagen sunt cei mai in forma din Marea Britanie, 25% dintre acestia avand echipament sportiv in portbagaj, pe cand doar 6% din soferii de Mini poseda asemenea echipamente in portbagajul lor. Desi majoritatea soferilor britanici prefera lenjeria confortabila, se pare ca 22% din doamnele in varsta de peste 45 de ani si 27% din femeile care detin un BMW poarta lenjerie sexy.

Via | BMWBlog

Comentarii (3)

  • hehe
    Si eu am Don't stop pe now pe cd-ul din masina. Merge mai bine decat OneFM.
    3 0
  • daca stiu bine si OPEL a ales aceasta piesa ,pentru o reclama
    2 1
  • hi,hi,hi
    ha,ha,ha
    La noi e aia : Nu ne mai trageti pe dreapta :))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru