Subaru Impreza: 3 versiuni de top la Londra

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.07.2008
Subaru pregateste o bogata paleta de modele de performanta pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Londra.

Esential

380 de cai este puterea pe care o pregateste Subaru in cazul noului concept Impreza WRX STI.

Subaru va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Londra, trei noi editii speciale ale modelului Impreza. Toate cele trei editii speciale ale modelului Subaru sunt versiuni de performanta, pregatite pentru fanii modelului Impreza.

Pentru inceput, niponii de la Subaru vor dezvalui Impreza WRX-S, versiune dotata cu propulsorul boxer de 2.5 litri, care in aceasta varianta vine cu 255 CP, realizabili la 5.400 rot/min si un cuplu maxim de 390 Nm. In aceste conditii, performantele modelului Impreza WRX-S sunt mai mult decat deosebite. Vorbim despre un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h de 5.5 secunde, timp comparabil cu cel al versiunii de top Impreza STI.

Lista prezentarilor Subaru continua cu Impreza STI 330S, un model de 330 CP, capabil sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 4.4 secunde. Printre particularitatile noului Impreza STI 330S se numara tevile de esapament de 90 mm, scaunele Recaro din piele, buton de start-stop sau navigatie prin satelit.

Ultima noutate anuntata de japonezi la Londra consta in conceptul Subaru Impreza WRX STI de 380 cai putere, care conform oficialilor constructorului nipon, va fi produs in serie doar daca fanii isi vor arata interesul.

Via | Subaru 

Comentarii (1)

  • 24
    nu inteleg doar pentru piata din anglia sunt modelele astea sau sunt prezentate la salonul de la londra apoi se pun in vanzare pe toate pietele
    poate era mai bine mai multe informatii care sunt modificarile facute si de cine cred ca de cei de la prodrive dar e cam o stire simpla
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru