Subaru Legacy Touring, primul teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.04.2009
Subaru a publicat un teaser oficial al noului Legacy Touring, varianta break a modelului dezvaluit saptamana trecuta la New York.

Subaru a surprins publicul prezent saptamana trecuta la Salonul Auto de la New York cu dezvaluirea noii generatii a modelului Legacy. Japonezii nu se opresc insa aici, oficialii grupului publicand un teaser al viitorului Legacy Touring, varianta break a modelului prezentat la New York.

Aceasta se va lansa in aproximativ o luna in Japonia, odata cu debutul oficial al sedanului pe aceasta piata. Cel mai probabil, noul Legacy Touring nu va fi decat un Outback fara garda la sol mai inalta, fara barele de amarare de pe acoperis si fara bandourile din plastic.

Teaser-ul publicat de japonezi lasa sa se intrevada si principalele modificari de ordin estetic pe care le va suferi versiunea japoneza comparativ cu cea americana, dezvaluita la New York. Blocurile optice au fost restilizate impreuna cu carcasa oglinzilor iar spoilerul frontal a primit prize de aer mai largi.

Momentan nu exista foarte multe informatii despre ceea ce se va ascunde sub capota noului Legacy, in varianta Touring si sedan.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Gheisha "on dope". Editie speciala pentru americani.
    Parca cea veche arata mai de incredere. Asta are ceva de masina coreeana in aspect.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru