Supercarul Lexus LF-A va alerga la Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.04.2008
Lexus a anuntat ca prototipul supercarului LF-A va alerga in cursa de 24 de ore de la Nurburgring de luna viitoare.

Esential

2010 este anul in care va debuta oficial versiunea de productie a supercarului Lexus LF-A.

Zvonurile privind un viitor supercar japonez Lexus LF-A au fost confirmate deja de o serie de fotografii spion surprinse la Nurburgring si publicate de specialistii MotorAuthority.

Se pare insa ca supercarul va debuta oficial, pentru prima oara in public, in cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring, care va avea loc in Germania luna viitoare. Fanii Lexus mai au insa de asteptat debutul versiunii de productie a viitorului LF-A, informatiile oficiale ale acestui model urmand sa fie facute publice abia anul viitor.

Prototipul care va debuta pe circuitul de la Nurburgring se individualizeaza prin eleronul de dimensiuni mari amplasat pe portbagaj, prizele mari de aer, pragurile laterale cu guri de admisie, jantele si blocurile optice inlocuite dar si garda la sol foarte coborata. La interior masa a fost redusa prin folosirea din abundenta a fibrei de carbon iar rezistenta a fost sporita prin instalarea unui roll-cage.

Potrivit oficialilor japonezi, prototipul Lexus LF-A nu va fi prezent pentru a castiga, scopul fiind doar unul de testare in conditii dure.

Rezultatul va fi folosit pentru a continua dezvoltarea supercarului gata de a fi lansat abia spre sfarsitul anului 2010.

via | MotorAuthority

Taguri: LF-A, Lexus

Comentarii (2)

  • AndreiRN
    Lexus
    Jucatrie serioasa care deocamdata este pe locul I in opinia clientilor si vor da multe batai de cap producatorilor de masini sportive de elita.
    0 0
  • aoleo!!!!!!!
    pazea ca vin japonezii!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru