SUPERGALERIE FOTO: Dacia Duster in off-road prin muntii Marocului

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.04.2010
Renault a publicat o galerie foto noua in care Duster este surprins "in actiune" in noroaie si in muntii Marocului, acolo unde va avea loc testul de presa cu SUV-ul Dacia.

Comentarii (29)

  • Catalin
    niste gunoaie, niste mizerii
    de ce nu face Renault lansare cu presa in Romania, aici pe plaiuri de poveste... nu gasim hartoape destul de mari, praf, grohotisuri ? spargem o teava de la Apa Nova si avem si un vad de trecere destul de inalt. Ce dreaqu, monsieur ?!
    24 13
  • Traian Base'
    Ce porcarie , nu degeaba se spune ca Dacia este masina saracului si amaratului roman! Duster este trecerea de la vechile ARO la un nivel un pic mai elaborat si low-cost,Dacia! Sa traiasca francezii aia naspa si cu ideile lor varza!
    9 44
  • Eu nu pricep de ce tot comparati Dusterul cu modele Aro.

    Duster asta nu mai are nimic cu Romania, ca idee si concept.

    E facut de Renault si asamplat in tara noastra doar pentru ca e mana de lucru ieftina.

    Pentru cei care se uita la Duster si ii cuprinde un sentiment de mandrie combinata cu patrotism, sa se mai uite odata, ca tot degeaba.
    27 14
  • Ciumegul
    Prosti is aia care le cumpara nu Renault......
    7 42
  • :)
    va plangeti ca niste tarani aici.
    da cine e sefu dusterului, noi romanii sau francezii?
    asa ca ciocu mic, ati vandut ce ati avut si gata, nu va mai plangeti atat,
    asta sunteti si asta meritati.
    19 8
  • marketing
    Nota 10 la capitolul marketing pentru cei de la Dacia-Renault.
    35 2
  • Potrivit
    Duster e un vehicul care poate fi achizitionat si cu tractiune 4x4 la un pret foarte mic. E foarte usor ceea ce va duce la un consum minuscul pentru motorul 1.5DCI fie chiar si cel de 85 cai. Cine a vazut cat consuma un Logan cu motorul ala stie despre ce vorbesc, restul nu aveti decat sa va luati tractoare sh din germania si sa stati cu ele prin service si sa umpleti forumurile cu probleme.

    Ati putea sa fiti si voi mandri ca se aude ceva de bine de Romania in afara si nu doar ca suntem o natie de tigani ciorditori si criminali cum ni s-a dus vorba!
    41 8
  • Dumitru
    Tipic romanesc
    A inceput campionatul de scuipat in sus.
    Pana acum, intrecerea e condusa de cel care se crede seful statului...
    16 11
  • INVIDIA
    Cat de invidiosi sunteti uni dintre voi,probabil nu ati reusit sa strangeti de un avans sau aveti salarile prea mici si nu vi -sa aprobat creditul sa va cumparati si voi o masina ca Duster.
    16 9
  • Leo-iasi
    Misto Prelucrare Foto
    Felicitari pentru cei care au prelucrat fotografiile si au facut combinatiile de fundal, noroi ... Numai ca nu au treaba fotografiile de fata cu off-roadul. Daca asa vede Renault-Dacia off-roadul cu Dusterul - masini lucioase - inseamna ca ele sunt facute special pentru soselele din Romanica (OFF-Road National of Roumanian).
    7 5
  • scuderia
    ....
    rusine. daca tot lauda asa de mult calitatile romanilor de ce nu a inmatriculat acele duster-uri in romania. rusine.si da. ii dau dreptate la cel de sus. nu avem drumuri in romania? nu erau ei mai in castig daca dadeau o tura pe transfagarasan? pacat. rusine
    4 6
  • Cristi
    @scuderia
    Iti dau dreptate. As fi fost mai mandru sa vad numerele de inmatriculare si peisajele romanesti. Doar ca masina are potential si tinteste si in exteriorul Romaniei. Si inca destul de important. Deja am vazut un Duster inmatriculat (cu numere permanente) in Franta. Problema cretinilor de straini este ca ei inca vad Romania ca pe tara tiganilor care le cersesc si le dau in cap la intersectii. Media nu publica nici o informatie pozitiva despre noi romanii ci doar selecteaza partile negative (la fel ca si posturile noastre de media care scuipa in loc sa promoveze...dar asta e alta discutie). Iar incuiatii si nationalistii de straini nu pot accepta ceva bun cu drapel romanesc. Politica de vanzare a ramas axata pe integrarea masinii intr-un peisaj mai usor de acceptat de catre UE. Mergem in Maroc (ca tot importa Franta de acolo sute de mii de someri), punem numere frantuzesti...bine ca au pastrat de data asta sigla Dacia si nu au pus Renault ca la Logan in primele iesiri in lume...
    7 3
  • Flaviu C
    e bun..
    80% din Q7 , X5, Ml etc...n-au vazut de cand exista ele conditii de teren 'defecte' macar cum este acesta din Maroco sau unde...
    Duster ii doar un suv, nu un off-road veritabil, ca si cele de mai sus de altfel..
    prin urmare este ok
    7 3
  • adrian
    flaviu c , q7 x5 ml ti se par masini off-road veritabile ? ai sa razi dar mai bine se descurca aro in off road decat ele.
    9 3
  • bozzo26
    mah voi de Renault Kangoo 4x4 ati auzit???? aceasi platforma de pe modelul francez este folosita pe Duster nimic nou decat gogosi.... si kangoo 4x4 e de prin 2001-2002. concluziile le trageti singuri :D...ca zic astia ca are transmisie si diferential de la Nissan , oare sta cineva sa verifice si sa compare sa vada daca este autentic......???
    1 14
  • Reader
    vai de capul vostru ...
    Voi cand beti cola (sau pepsi) va ganditi ca sefii nu sunt romani? Cand rontaiti chips-uri sau mancati ciocolata va ganditi ca patronii nu sunt romani? Cand mergeti la distractie in mall sau la cumparaturi in hypermarket va ganditi ca dati bani altora? (si lista ar putea continua)

    Va oftica faptul ca nu s-au facut poze pe transfagarasan, dar cand au venit baietii de la top gear ati sarit ca arsi ca au prezentat tiganii din tara (no offense).

    Daca voi cumparati sh-ul de 10 ani al neamtului va credeti cei mai destepti si le radeti in nas celor care au fost atat de prosti incat sa-si cumpere o dacia noua.

    Zicea cineva mai sus ca nu verifica nimeni daca partea off-road e de la nissan. Banuiesc ca asa se gandeste in romania: "nu conteaza ca fac un lucru prost, oricum nu verifica nimeni", dar pun pariu ca renault (chiar si francezii astia prosti cum ii considerati voi) au de aparat o imagine si nu si-ar mintii clientii cum o fac multi din conationalii nostri.

    Pentru voi orice e facut in romania e cel mai prost lucru posibil, dar am o intrebare (retorica): voi ce produceti? daca extindem rationamentul la domeniul vostru de activitate, nu inseamna ca produceti niste lucruri proaste? Daca produceti lucruri proaste cum vreti sa avansati?
    13 1
  • Mama_Zmeilor
    Dezamagitoare prezentare
    Pacat! De ce era nevoie de fake-urile astea?

    Poate 5 poze sunt reale din toata 'supergaleria' asta. Dar photoshop-urile sunt oribile.

    Desi apreciez mult duster-ul si capabilitatile (rezonabile) de off-road, si chiar si politica lor de marketing, cu prezentarea asta au dat-o lamentabil cu bata in balta. Daca prezentau niste poze de la probele reale ar fi fost mult mai apreciate.

    Dar prelucrarile astea de amatori chiar sunt de neinteles. Pacat!
    1 11
  • Florin
    Mai taci mah...
    sa inteleg ca esti expert/a in "photoshop-uri" nu stiam ca exista mai multe, da' ma rog..)
    nu inteleg, ce nu-ti convine?ca are si Dacia o prezentare mai de Doamne ajuta?te oftici ca n-ai fost acolo sa faci tu fotografiile?
    parerea mea ca sunt foarte in regula (in afara de una singura), masina arata binisor, culorile sunt frumoase si este pusa in evidenta o latura mai "salbatica" sa zic asa, a acestui model.
    Ca este incadrat astfel incat sa dea senzatia de niste valente off-road veritabile, asta e partea a 2-a.e o politica de marketing, produsul trebuie sa dea cat mai bine posibil.eu personal le urez mult succes celor de la Dacia si bafta in vanzari!
    4 2
  • sperietoare pt prosti
    toti aia care critica masina asta.. sunteti niste RETARZI se vede treaba. Si am sa mai adaug si inapti. Neam de neamul vostru si urmasii urmasilor vostrii nu ar fi capabili ca proiecteze si sa dezvolte un autoturism. Ar trebui sa va ganditi la asta.
    ia puneti mana pe hartie si faceti voi o masina daca tot sunteti asa destepti .. boilor.
    Saracilor ce sunteti. Vai mama voastra.
    Multi habar nu aveti sa rezolvati o ecuatie si conduceti harburi de masini.
    Avem si noi in sfarsit un brand recunoscut , mai aude lumea si de Romania si voi sariti repede cu gura.
    hahahahha .. in ce lume traim.
    7 1
  • ei bine da !
    De cate ori intru pe vreun forum imi dau seama de ce imi e rusine ca sunt roman. Mai oameni buni nu v-ati saturat sa aruncati cu rahat in tot ceea ce ne mai scoate si pe noi cat de cat la lumina in lumea asta ? Tot ceea ce mai poate fi contabilizat ca plus pentru noi ? Pentru ca vad ca invariabil cand e cate o chestie pe care o lauda altii la noi, noi repede sarim si o facem harcea parcea. Pentru cultura generala a multora de pe aici, masiniloe la ora asta se fac la un stabndard foarte ridicat. Pentru ca Dacia sa ajunga in Germania, Franta, Italia trebuie sa respecte intocmai si la timo acest standard, altminteri maisnile nu pot intra pe pietele respective nici gratis la promotie. Este insa greu de inteles asta atata vreme cat in Romania pentru cei mai multi masina este un accesoriu si nu o necesitate. Important pentru neamul prost este sa stie vecinu mancati-as ca si-a luat audi q7. Nu conteaza ca mananca paine cu iaurt si sta intr-o garsoniera intr-un bloc comunist, a carei valoare e clar mai mica decat cea a masinii. Nu conteaza nici ca trebuie sa faca impruimut la banca sa ii face rreviziile. Important e sa fie Q sa fie 7 si alb daca se poate, dupa care sa cante relaxat "dusmanii imi poarta pica, da n'are valoarea mea". Avem o tara frumoasa. Din nefericire e locuita.
    4 1
  • de scoici
    ei da ai dreptate VLAD....Lasa ca francezii si germanii ne cumpara acest RAHAT...noi cumparam rahaturile lor...si uite asa facem economie..:)))
    putini sunt cei care lauda aceasta marca DACIA care de bine de rau s-a chinuit si uite ca a ajuns o marca ravnita in VEST. Am fost in SUEDIA si am vazut o gramada de MCV-uri...unele cu 5 locuri altele cu 7..dar ce mai conteaza...DACIA in Suedia...sa nu mai zic de ITALIA si FRANTA, GERMANIA.... pick upuri in Ungaria cate am vazut de ziceam ca sunt la mine in ORADEA...of cati prosti sunt...cati inculti ,manelisti si tigani sunt .....Ar trebui dom'Basescu sa se gandeasca sa mai puna un R in fata la ROMANIA.....mania rro :)) mania de a fi ro....m ...
    Numai bine de la femeia de servici pana la domnul STROE sanatate multa iar la restul CD-uri si DVD-uri cu hai piranda sa te joc
    3 1
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Daca noi nu apreciem ce este al nostru, lasa ca ne apreciaza altii.In schimb noi stim sa apreciem ce arunca altii.Un automobil nou, oricat de low cost ar fi, nu se poate compara in veci cu unul second.Si cand spun asta, v-o spun din propie experienta.E ca si cum ai compara o haina noua cu una second.E drept, sunt si masini second bune, dar sa nu fie mai vechi de 4-5 ani si sa fie luate din sursa sigura.haida pa.
    2 0
  • Mama_Zmeilor
    @Florin
    Never mind! Daca nu poti intelege, nu-i niciun bai!

    Ideea era ca duster-ul poate fi promovat prin capabilitatile proprii, reale. Nu-i trebuie lipit un poster de fundal ca sa 'dea senzatia de valente off-road'. Era de ajuns sa-i faca poze din probele reale, ca are cu ce se lauda.

    Si sunt convins ca dusterul va avea oricum un mare success si fara 'photoshop-uri' si prezentari de doi lei de genul asta.
    2 0
  • george
    ...
    da chiar nu observa nimeni indoitura de pe dusterul gri? de la usa soferului si a pasagerului spate?
    0 2
  • salcia
    Of-of-mai-mai
    Mai oameni buni, de ce tot repetati chestia asta, ca Dacia nu mai e a noastra, e a francezilor, si ca ne bucuram aiurea?! Dar nu dau Dacia si Renault zeci de mii (sute, daca punem la socoteala si industriile conexe, furnizori etc.) de locuri de munca romanilor, nu platesc taxe si impozite la stat, ce naiba, fac 2% din PIB! Iar Dacia a fost singura care a reusit sa incline balanta comerciala, cu exporturile in Germania! Iar la noile modele dezvoltate de Dacia lucreaza romani, indiferent ca e vorba de design, inginerie, fabricatie... Zau, ciudat fel de a gandi aveti!

    Ca ne place o marca sau alta, ca ne place sau nu ne place un model, e ok, fiecare e liber sa aiba o opinie, dar e exasperant aruncatul asta cu noroi cu orice pret, de multe ori fara argumente, doar cu injurii gratuite si limbaj suburban. Ia incercati sa va imaginati ca s-ar "muta" din Romania Dacia si Grupul Renault cu totul, nu cred ca ar fi o imagine vesela, ca sa zic asa. Dar normal, asta pentru cineva care mai si gandeste...
    2 3
  • salcia
    In continuare
    P.S.: nici eu nu ma dau in vant dupa genul asta de "off-road photoshopat", dar am vazut imagini si mai ales filme cu Duster prin muntii nostri, iarna, prin noroi si zapada... Sper sa fie facute publice filmuletele, pentru ca intr-adevar e foarte spectaculos ce poate face acest mult-blamat Duster!

    Si ia uitati aici, ce fac "prostii" de francezi la ei in tara:
    http://www.automarket.ro/stiri/franta-dacia-sandero-al-doilea-model-in-vanzari-in-martie-29665.html
    3 2
  • s.asa m. departe
    Tzapa pe FATZA
    Mai SEFARAILOR mai controlati CAREMILURILE din toata tara ,ca se fac combinatii enorme la la garantii la schimbat piese , si consumabile la modelele LOGAN , daca totusi vreti sa faceti treaba sa se cumpere masina autohtona , daca nu numai faceti atita reclama la DACIA , controlati M O G U L I I combinatori ........
    0 4
  • apropo de asta cu comment-ul de mai sus
    Asa sunt romanii... in domeniul auto ei stiu tot ce misca :)) Mai ales daca au avut o Dacia 1310 pe carburator pe vremea impuscatului... acum au trecut se cred superiori ca deh au trecut la Skoda (part!), Vw etc. , dar in continuare ei cunosc reteaua Dacia ca in palma.
    Nici Sherlock Holmes n-ar putea s-o explice p-asta ! =))) Fantastic dom'le !
    4 0
  • Dragos
    Cred ca vor avea succes cu acest model...si consider ca trebuia lucrat mai mult la partea din spate(stopurile mai exact)...oricum astept sa-l vad live:>
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru