Superlativul sedanului sportiv: Sportec Porsche Panamera Turbo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.08.2010
Casa de tuning Sportec a pregătit două pachete de performanţă pentru cea mai puternică versiune a modelului Porsche Panamera. Coupe-ul cu patru uşi ajunge astfel să dezvolte 583 de cai putere.

Esential

583 cai putere oferă pachetul de performanţă gândit de Sportec pentru Porsche Panamera Turbo.
9655 de euro costă pachetul de creştere a performanţei motorului, pentru Porsche Panamera Turbo.

Porsche Panamera ar putea concura cu uşurinţă la titlul de cel mai tunat model al ultimului an, dacă judecăm după interesul pe care l-au manifestat casele de tuning pentru coupe-ul cu patru uşi. Cea mai nouă interpretare le aparţine nemţilor de la Sportec, care s-au ocupat recent de aspectul şi performanţele versiunii de top, Panamera Turbo.

Pe lângă jantele impresionante, de 22 de inch, de culoare neagră, şi suspensia sport, casa de tuning a pregătit două pachete de îmbunătăţire a performanţelor motorului.

Primul kit presupune creşterea puterii totale de la 500 la 567 de cai putere, începând cu 6150 de rotaţii. Cuplul motor urcă şi el până la 790 de Nm şi se simte de la 3340 de rotaţii. Resursele îi permit modelului cu patru uşi să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 3.9 secunde şi să atingă o viteză maximă de 315 km/h. Preţul acestui pachet este de 3500 de euro.

Sportec oferă însă şi al doilea kit de performanţă, care urcă valoarea puterii totale până la 583 de cai, disponibili de la 5800 de rotaţii.

Cuplul motor atinge şi el 820 Nm şi este disponibil ceva mai devreme, între 3000 şi 4250 de rotaţii. Preţul fixat de Sportec pentru versiunea de top este de 9655 de euro.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru