Suzuki Kizashi de serie debuteaza in noiembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.04.2009
Suzuki va dezvalui in toamna acestui an primul sau sedan de clasa medie, versiunea de productie a conceptului Kizashi.

Desi au existat zvonuri ca Suzuki a amanat data lansarii noului Kizashi, primul sedan de clasa medie din istoria constructorului japonez va debuta in toamna acestui an indiferent de contextul economic existent.

Sedanul, care va renunta probabil la numele Kizashi, este asteptat sa isi faca aparitia live la Salonul Auto de la Los Angeles din noiembrie, vanzarile urmand sa debuteze la scurt timp. Potrivit Automotive News, Suzuki a intentionat initial sa aduca versiunea de serie a lui Kizashi in premiera mondiala la New York, insa o decizie de amanare a dat peste cap aceste planuri in ultimul moment.

Din primele informatii se pare ca viitorul Kizashi va avea la baza platforma regasita pe Chevrolet Malibu si va fi propulsat de unitati pe benzina sau hibride. versiunea de top se asteapta sa fie animata de un V6 de 3.6 litri, imprumutat tot de la Malibu, capabil sa dezvolte intre 280 si 300 de cai putere.

Cu asemenea unitati, Suzuki promite viitorilor sai clienti mai degraba un sedan cu inclinatii sportive decat unul orientat catre confort.

Insusi Koichi Suzuki, vicepresedintele constructorului japonez, a declarat ca viitorul Kizashi va oferi "in primul rand sportivitate si manevrabilitate."

via | AutomotiveNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru