Tata Nano, editii speciale pentru "EA" si "EL"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.01.2010
Tata a lansat doua editii speciale, botezate For Her si For Him, care vin cu o multime de optionale in dotarea standard.

Tata a dezvaluit in cadrul Salonului de la New Delhi doua versiuni speciale ale modelului Nano, botezate sugestiv "For Him" si "For Her", in functie de publicul caruia i se adreseaza. Editiile speciale au la baza versiunea de top a modelului, adaugand un plus de finete, de rafinament si de optionale.

Varianta destinata publicului masculin (For Him) vine vopsita in culoarea Wild Lime si adopta la interior o tapiterie din piele. Cea adresata femeilor (For Her) vine de asemenea cu o culoare noua a caroseriei, un Cocktail Red, peste care s-au adaugat viniluri cu motive florale, regasite si la interior la nivelul tapiteriei textile, portierelor si consolei centrale.

In plus, cele doua editii speciale, al caror pret nu a fost momentan stabilit, vor veni si cu o lista larga de dotari: sistem start-stop, aer conditionat, sistem audio, geamuri electrice anterioare si fumurii.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • roz
    Bun. Se va asorta cu catelusul in plimbarile la mall
    0 1
  • AndreiRN
    Super
    Super desteapta ideea si sunt sigur ca va fi copiata si de alti "mai mari".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru