Tata Nano vine in Europa peste 4 ani

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.02.2008
Inalti oficiali Tata au anuntat ca vor aduce in Europa o versiune imbunatatita a modelului Nano peste 4 ani.

Esential

2500 de dolari este pretul modelului Tata Nano.

Tata Motors intentioneaza sa lanseze, peste patru ani, modelul Nano pe piata europeana. Nano este cea mai ieftina masina din lume si este vanduta in India la un pret de 2500 de dolari.

"Vom dezvolta un model succesor in patru ani, care va fi in conformitate cu reglementarile Euro 5 privind emisiile de carbon, si cele in caz de accident, care sunt in vigoare in Europa", a declarat Girish Wagh, seful diviziei de autovehicule compacte a Tata Motors, transmite Mediafax.

Constructorul auto indian a aratat ca se va concentra in primii doi-trei ani pe piata locala, inainte de a lua in considerare exportul modelelor Nano catre Africa, America Latina si Asia de Sud-Est. Tata a prezentat modelul Nano in luna ianuarie a acestui an.

Taguri: Nano, Tata

Comentarii (12)

  • asta ne mai trebuie
    Nu e destul ca avem deja epavele de care cu greu scapam din trafic? Asta e picatura care umple paharul. Nu picepeti oameni buni? Asta nu e o masina! Masinile secolului XXI au geamuri electrice, aer conditionat, airbaguri fata, lateralm si cortina, mp3, etc.
    0 1
  • ALX CT
    LOL
    Si doar am zis intr-un comment mai vechi ca cei de la Tata nu vor ramane in India ci vor venii si in Europa,ca doar aici e piata buna.Va salut!
    0 0
  • Andrei
    Sper ca compania producatoare sa dea faliment inainte sa introduca aceasta "bijuterie tehnica" pe piata europeana
    0 1
  • cressty
    e bine
    daca vor mai ridica sigiranta pasagerilor at masina e bine venita in tara... mai ales ca este ieftina.
    1 0
  • Andrei
    daca vor ridica nivelul de siguranta al pasagerilor atunci pretul va creste si o sa fie cu 1000 de euro mai iefina decat loganu si in acest caz chiar nu merita
    0 1
  • vine degeaba
    vine degeaba - auzi ! Peste 4 ani! Sa mai traim noi pana atunci si o sa vedem...
    0 0
  • Tata lu' Nano?
    Vine peste patru ani? VENI-I-AR NUMELE!!!
    1 0
  • 4 ani e mult
    In 4 ani se schimba multe. Tehnologie, preturi, norme. Si daca vor sa faca Nano conform cu normele Euro de consum si securitate, precum si cu exigentele europene privind confortul (minim) atunci pretul e sigur dublu. Adaugati taxa de import de 30% si adio nano.
    0 0
  • @alimarina
    "Asta nu e o masina! Masinile secolului XXI au geamuri electrice, aer conditionat, airbaguri fata, lateralm si cortina, mp3, etc."Bine ai zis, foarte bine. Acum arunca o privire la mult iubita masina nationala si gandeste-te.
    1 0
  • Catani
    @alinmarina
    Draga mea...esti cu pluta. Nu stiu unde te crezi tu da vezi ca la vreo maxim 20 de km de tine lumea inca merge calare pe vaca. Mai lasati aerele astea de europeni si uitati-va in jur. Masina e perfecta pentru ce avem noi ...si marea majoritate a lumii nevoie. Explica-le la cei care castiga 200 de euro salar pe luna de ce nu si-ar lua masina asta. Pfff...imi vine sa mor cu oameni ca voi
    1 0
  • Bogdan
    SuperMasina
    Daca o fac electrica iau si eu vreo 4 :)
    1 0
  • Este o Masina Excelenta
    Super Masina, daca va indeplini normele poluare si va avea aer conditionat va avea un succes extraordinar, multa lume o va lua pentru Oras.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru