Te-ai plictisit de BMW X6? Incearca Hamann X6 Tycoon

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 16.01.2009
Tunerul german Hamann abordeaza in stil propriu apreciatul BMW X6. Rezultatul este X6 Tycoon, un monstru din fibra de carbon.

BMW X6 a starnit curiozitatea cunoscutei companii germane de tuning Hamann, care a realizat o versiune speciala, denumita Tycoon, a modelului bavarez.

Kitul Hamann incepe din exterior, unde germanii au adaugat noi spoilere, un eleron partea posterioara, prize de aer schimbate, terminatii duble ale sistemului de evacuare si o capota caonstruita 100% din fibra de carbon. Asa cum procedeaza de obicei in aceste cazuri, Hamman a coborat inaltimea modelului cu 40 de milimetri si i-a adaugat acestuia jante-monstru de 23 de inch incaltate cu pneuri 315/25.

Logourile Hamann se regasesc peste tot, inclusiv pe covorul de protectie a portbagajului, acestea facand legatura dintre exterior si habitaclu. Aici, germanii au ales sa adauge inserturi din fibra de carbon, noi comenzi si un nou instrumentar de bord.

Inginerii celebrului tuner european au umblat, evident, si sub capota modelului, diferentele fiind mai mult decat sesizabile. Astfel, kitul Hamann este disponibil in trei versiuni de motorizare: xDrive 35i (care ajunge la 365 CP si 540 Nm de la valorile initiale de 306 cai si 400 Nm), sDrive 30d (care trece de la 235 de cai si 520 Nm la 265 CP si 600 Nm) si xDrive 35d (care initial dispunea de 286 CP si 580 Nm iar acum iese in fata prin cei 320 de cai putere si 660 Nm). Nu sunt cunoscute noile cifre ale acceleratiei si vitezei maxime.

via | Hamann

Comentarii (3)

  • Bravo
    Cei de la Hamann sunt artisti, nu simpli tuneri!
    2 0
  • x6
    no comment .........super echipa .........
    1 0
  • o masina super, mega excelenta........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru