Te provocam la vot! Care e cea mai frumoasa compacta?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.05.2009
Designul conteaza mult in alegerea unei masini. Care dintre modelele compacte de ultima ora castiga duelul esteticii?

Segmentul hatchback-urilor compacte a starnit intotdeauna pasiuni intre fanii diverselor marci care s-au aventurat pe aceasta piata. Excluzand din calcul compactele premium, care fac parte dintr-o cu totul alta liga si mizeaza pe altfel de clienti, modelele din acest segment reusesc sa atraga mai ales prin pretul abordabil si printr-o forma care le lasa designerilor sansa de a desena linii dinamice si sportive.

Ultimul venit pe lista compactelor cu design reusit este noul Opel Astra, modelul german atragand laude din partea jurnalistilor din toata lumea dupa ce compania din Russelsheim a publicat miercuri primele imagini oficiale ale celei de-a sasea generatii. Odata cu lansarea noului Astra, lupta din segment se inteteste, mai ales ca ultimele sase luni au adus lansari de top in clasa compacta: rand pe rand, noile generatii Golf, Megane, Mazda3 si Astra sau facelifturile lui Leon, Civic si C4 si-au facut aparitia pe pietele lumii.

 

Comentarii (84)

  • abc_e?
    Top
    nu inteleg ce cauta noul Opel Astra deoarece nici n-a aparut pe strada in adevaratele ei trasaturi
    22 9
  • am votat fiat bravo
    fiat bravo si noul opel astra sunt cele mai frumoase......si renault megane si mazda 3 arata atragator......de fapt in general toata arata bine.....mai putin honda civic care nu stiu de ce niciodata nu mia placut......de la vw golf ma asteptam la mai mult........si ford focus care e pe la sfarsit de generatie e ceva mai atragator.....subaru impreza ar fi printre cele mai putin frumoase dar el nu a fost creat cu scopu de a incanta prin design......el are alte puncte forte..........toyota ar face bine sa improspateze auris ca deja e cam invechit......kia ceed peste un timp ar trebui sa faca la fel.....citroen arata doar putin mai bine acum la fel si seatu....ma asteptam la mai mult.......honda ar trebui sai aduca o noua caroserie lui civic....e prea futurista.....hyundai i30 si peugeot 308 sunt ok
    10 16
  • Am votat opel astra si peugeot 308 sunt cea mai frumoase
    2 24
  • apropo
    mam gandit la inceput sa votez opel astra dar cum inca nu a aparut pe strada va ma trebui sa astepte pana sa primeasca votul meu...la prima vedere arata foarte bine.....abia astept sa vad cum golfu se ofileste intre atatia adversari care arata mult mai bine
    6 11
  • Am votat noul opel astra si peugeot 308 sunt cele mai frumoase
    3 19
  • jenant
    se pare ca e un 'studiu/concurs etc' ca multe altele..care va avea menirea in final de a promova 'pe ascuns' un anumit automobil. binenteles ca este platit de un anumit constructor auto si cam bate la ochi poitionarea noului opel astra mai ales ca nu a aparut inca pe piata
    8 9
  • mircea
    @SODA
    Sunt mai multe care nu au aparut inca pe strazile noastre: noul Mazda3, Leon facelift, Astra.

    Haideti sa nu avem problema pe care o au romanii in general si sa acuzam fara logica. E un simplu exercitiu al Automarket. Punct.

    Sa ne bucuram.
    14 13
  • si cum golful nu e premium....ia uitati-va mai bine la seria 1 si a3 sa vedeti ca ,golful e mai bine facut si cu un spatiu mult mai mare in interior.
    5 14
  • Rodallega
    Civic cea mai frumoasa
    Daca luam dupa ideea de cea mai frumoasa compacta....orice alt clasament decat acesta este pur si simplu gresit
    1. Honda Civic
    2. Mazda 3
    3. Fiat Bravo
    Nu exista nimic in zona compactelor care sa rivalizeze cu designul si liniile Civicului. Nu stiu ce puteti vedea in Opel Astra...iaca o masina ca oircare la design. 308? ati vazut cat de masiv e si nici macar nu e proportionat prea bine. Celalealte masini sunt normale ca design nimic iesit din comun
    18 15
  • Am 308 dar am votat Bravo.
    6 11
  • pt asd
    asd
    aici nu e vb de spatiu la interior si orcum golfu nu e mai spatioasa ca seria 1...dute vezi fiecare ce ampatament are.....seria 1 are peste 2600....golfu are sub 2600...diferenta e mica....a3 are cam tot sub 2600
    si in plus aici e vorba de design......unde vw golf nu exceleaza.....toti care o voteaza o voteaza pt ca e ff fiabila si e ff buna tehnic.....cand aici e vb de design........eu raman in continuare cu convingerea ca fiat bravo si noul astra daca ce e in poza a fi si pe strada sunt cele mai atragatoare......toate sunt frumoase
    7 5
  • ludovic
    astra
    pai mazda 3 a fost lansata pe alte piete dar cred ca astar nu va arata egzact asa deci nu prea cred ca are ce cauta la vot dupa parerea mea,poate gresesc!?
    0 9
  • lancer
    Ok, puneti masini ce inca nu s-au lansat dar ati omis mitsubishi lancer. Mai ales ca e concurs de frumusete, si mai ales ca lancer exista si in versiunea sportback, sau hatchback, nu s-a lansat demult iar designul e mai interesant decat a unor clasice de-aici; deci de ce ati omis Lancer-ul?
    3 10
  • Rodallega
    chestii
    fff fiabila golf??:)) Confundati multe lucruri voi.....Hai sa zic ca va inteleg ca cand ziceti ca e o masina buna....dar fff fiabila???aici trebuie sa dau pas...De ce ffff fiabila??? pt ca are toate lumea? pt ca toti care se duc in germania isi iau de la sh un golf? pentru ca e nemteasca??? Numele nu o face ffff fiabila....Si nici numarul ca daca o luam asa Honda civic este al 6lea model ca vanzari din toate timpurile in lume....iar Golfu e pe 5 in aceasta ierarhie...deci mari difenrente in materie de numar si de hai sa zicem "notorietate" nu sunt intre cele 2 decat in conceptia romanului care normal ca nu a auzit de Honda....pfff nimeni nu stie ce-i aia.....pe langa faptul ca si Mazda e una dintre cele mai fiabile din lume...iar la SH e chiar cea mai fiabila din cate am auzit. Aceasta suprematie a masinilor nemtesti este ridicola si accentauata de media si de oamenii simpli care cred ca o japoneza nu va fi niciodata la fel de buna.
    Si nu stiu daca zic bine dar Mitsubishi Lancer nu e in clasa compacta
    9 7
  • Marius
    308
    1.308 e cea mai frumoasa Astra poate o sa fie doar cea mai populara 2. Civic are ceva aparte 3. Bravo reusita dar se demodeaza repede. Strict parerea mea!
    2 11
  • Mariuss
    @Tudor
    Te spun pe forum! ;)
    2 1
  • Crysty
    Vot
    Am votat Astra !
    Pana in acest moment e pe primul loc cu 19% si 72 de sustinatori!
    3 10
  • Civic
    Nimic nu se compara cu Honda Civic din toate punctele de vedere. Parerea mea!
    6 6
  • Astra ...
    Parerea mea e ca un procent din nr. de voturi al Astrei sunt datorate numai mediatizarii intense din ultima vreme (fara nici o acuzatie).
    4 4
  • Ovidiu
    Voting
    Eu am votat Bravo, dar as fi vrut sa gasesc si Lancia Delta. Oricum, tot Bravo as fi votat inrtre cele doua :). Bravo Italienilor. Au talent in design - vezi Fiat, Ferrari, Lambo, Maseratti
    6 7
  • Ovidiu
    Capete seci...
    Se pare ca unii cretinoizi cu chip uman nu stiu sa citeasca titlul Poll-ului. CEA MAI FRUMOASA masina. Se tot contrazic care e cea mai fiabila, care e adusa sh din Germania. NU MAI POLUATI FORUMURILE CU GUNOIAIELE DIN CREIERELE VOASTRE. Tineti-va parerile pentru o discutie la o bere cu amicii! Strict pe DESIGN. Ufff... ne meritam soarta...
    13 2
  • Vot
    Votat : Noul Megane / privesc varianta hatch dar ma gandesc la cupe, masina pur si simplu aratoasa. Frumoase amandoua!
    3 6
  • iulian
    Honda
    E cea care se incadreaza cel mai bine in adevaratul sens al cuvantului "compact"...parerea mea.
    7 5
  • Exercitiul are o relevanta scazuta, pentru ca, nu-i asa, "nu-i frumos ce e frumos ci e frumos ce-mi place mie".
    Unora le plac liniile iesite din tipar ale Civicului, altii prefera clasicul, cum ar fi Golf-ul, iar altii pur si simplu adora liniile fluide in exces, cum are Mazda.
    Poate un titlul potrivit ar fi "ce place romanului".
    4 2
  • @Mircea Mester
    Ne puteti bucura si cu un sondaj pe scara larga despre care e cea mai buna compacta?
    2 3
  • c4 si civic. punct!
    8 6
  • Vot multiplu
    Asta-i sondaj? Se poate vota de cite ori vrei.
    5 3
  • Ford Focus
    Ford Focus e cea mai frumoasa, cea mai tare, si cea mai masina dintre toate. E mai putin compacta si mai mult medie, dar e cea mai frumoasa.
    1 11
  • Anonim
    Opel
    Nu conteaza cu cine am votat atata timp cat Opel va castiga. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Insignia.
    2 12
  • Best
    Este cea mai reusita masina, cu o eleganta aparte ca o felina! Multumesc celor de la Fiat!
    3 8
  • Fiat Bravo
    Am Fiat Bravo si am votat Bravo. E o alegere pe care am facut-o si acum un an cand eram in cautarea unei noi masini. Are un look aparte, e discreta si totusi selecta. Pacat ca nu se face un concurs si pentru designul interior, aici calitatea materialelor si designul bordului lasa in urma orice productie germana.
    O masina, frumoasa, fiabila si care iese din multime.
    Subscriu la ce au zis si altii, nu e echitabil sa mediatizati puternic o masina sau chiar o marca la un moment dat iar apoi sa faceti un "simplu" vot. E clar ca majoritatea au fost influentati si cum multi inca un au masina, carnet sau spera sa ia un second german ca asa e traditia, au aruncat cu voturi in Astra ca e catre inima lor.
    4 6
  • Kia Pro_Ceed
    Pun pariu ca daca se puna Kia ProCeed in loc de Ceed ar fi avut ceva mai multe puncte. E un design foarte reusit, nu inteleg de ce nu apare aici?
    Sau o sa se faca un sondaj separat pentru coupe-uri?
    Intreb asta pentru ca observ afisata poza cu Golf in 2 usi. Pe langa Golf in 2 usi si Kia ProCeed, pai cu parere de rau, dar nemtii nu prea mai au idei la capitolul design.
    8 4
  • audi?!
    Chiar daca nu apare, votez pt Audi A3, A3 Sportback. Nu e in aceasi clasa cu cele mentionate mai sus?
    3 5
  • ZgabeartA
    Fiat Bravo
    Am votat Fiat Bravo pentru design nu pentru performante sau tehnologie. Pentru curiosi, sunt fan Vag al masinilor coupe si voi ramane.

    Doua observatii daca se poate:

    1) unde este Audi ?
    2) de ce in top apar atat masini in 2 usi cat si in 4 ?

    Difera foarte mult liniile intre cele doua.

    Zi buna la toata lumea si lasati zazania acasa.
    Gabi
    3 6
  • Florin
    DS
    golf 6 ii cel mai tare arza-l focu...
    2 10
  • mircea
    @ZgabeartA
    In lista apar doar modele cu cinci usi. Acum vad ca, din nebunia legata ed 14 fotografii, la Golf au "disparut" doua usi. Vom rezolva problema :)

    @qwer: Audi, BMW si toate celelalte premium nu se regasesc aici. Ele joaca in alta divizie, vor avea probabil sondajul lor.

    @nik: Da, o sa se faca si pentru coupe-uri. Sau versiuni cu trei usi, mai bine zis :)

    @AV: Chiar daca s-ar putea vota de mai multe ori, ramane la bunul simt al fiecaruia sa aprecieze daca asta este inteligent sau nu.
    5 6
  • andrei
    Lancer sportback...
    2 7
  • top3
    1. subaru impreza
    2. mazda3
    3. golf6

    eu zic ca japonezii sunt cu in pas in fata nemtilor dpdv al tehnologiei si al fiabilitatii , dar mai exita confort si placerea/modul de conducere
    (clarkson zicea ca Nissan G-TR bate M. SL63 din multe pct de vedere(performante,fiabilitate,viteza,putere), dar mercedesul ala ii place foarte mult sa-l conduca)
    deci poate unii doresc masini cu un design placut, unii vor performante, iar altii placerea de a conduce o masina.
    6 9
  • Master
    HONDA !
    Civicul este de la distanta cel mai frumos !
    8 7
  • @ misi
    Subaru ?
    Subiectul este cea mai frumoasa nu cea mai buna sau cea mai puternica ...

    Sa pui Subaru pe primul loc - mi se pare cel putin bizar. Cu tot respectul pentru marca dar ei nu si-au propus niciodata sa faca masini frumoase ...

    Dar sa zicem ca gusturile nu se discuta ...
    4 3
  • cineva
    honda civic
    e cea mai frumoasa , desi inainte simpatizam golful , dar in materie de desing honda civic i-a luat pe toti , unica chestie ce nu prea mi-a placut la civic e plasticul dintre faruri, acolo cred ca se putea pune altceva , sa nu semene asha mult a chinezarie
    7 7
  • distanta
    :))
    @Master

    de la ce distanta prietene? 1-2 km?! :))
    5 2
  • ...
    civic ... desi detin ford ... trebuie sa ii dau cezarului ce-i al cezarului!
    7 4
  • ;)
    imi place si imi doresc.... golf 6
    4 7
  • z16let
    Opel
    La cum arata votez Opel... Sa-l vedem in realitate si apoi sa mai votam o data daca merita sau nu.
    am astra h si arata mai bine decat unele din lista afisata.
    4 5
  • z16let
    Opel
    revin : arata mai bine decat multe din lista afisata
    2 4
  • honda civic frumoasa ruginoasa
    Pentru mine Honda civic arata groaznica! Sa nu mai vorbim de faptul ca la Civic de 2 ani vechime s-a gasit rugina la usi si capote si sub chederele de la usi. La Mazda 6, TÜV-ul german a gasit la modelele din 2006 (deci vechi de 3 ani), GAURI de rugina! Asa ceva nici la Dacia pe vremea lui Ceausescu nu era! Eu am votat VW Golf. Are o calitate de finisare superba! Caroseria este zincata!
    4 14
  • werner
    japoneze
    Da, este adevarat! Am citit si eu despre rugina la japoneze. Se pare ca se întorc la calitatea din anii '70, când se spunea ca o masina japoneza este deja ruginita în pliantul publicitar!
    2 9
  • SUBARU
    subaru 4 ever, si da !!! gusturile nu se discuta
    5 3
  • parerea mea
    m... da eu am votat Opel si VW. Restul sunt niste masini in afara de civic la care-mi place doar fata.
    parerea mea.
    1 5
  • bleah
    deja de ceva ani cam toate masinile arata la fel... nu prea ai ce sa alegi, cateva mai ies in evidenta... dar nu poti opri pe nime sa-si voteze masina din parcare...
    4 2
  • super
    VW GOLF MASINA IDEALA PENTRU TOATE VARSTELE
    0 7
  • porcarie
    Parca vad la sfarsit: " Cea mai frumoasa compacta e...Honda Civic"
    " Voi ati votat" asa o sa sune concluzia Automarket.
    Nu noi am votat ci unii doar :)
    Aici oamenii nici nu inteleg in ce consta poolul de mai sus. Ei vorbesc de rugina, de fiabiliate, de golful lor drag de fierul de calcat numit honda civic :).
    E vorba de alegerea celui mai frumos model din pct de vedere al designului. Poate sa se strice si sa rugineasca si sa crape, nu conteaza asta in cazul designului.
    E greu, tare greu
    2 4
  • @Mircea Mester
    "Audi, BMW si toate celelalte premium nu se regasesc aici. Ele joaca in alta divizie, vor avea probabil sondajul lor."

    De ce ar juca in alta divizie???
    Nu e vorba de design, e vorba de preturi? Eu cred ca un seria 1, a3, impretza, lancer sportback pot intra aici linistite fara se fie de departe cele mai frumoase.
    2 2
  • Adica asta e diviza "modesta"?
    "Audi, BMW si toate celelalte premium nu se regasesc aici. Ele joaca in alta divizie, vor avea probabil sondajul lor."
    Adica asta e topul mediocru sau ce?
    De ce nu ar fi putut intra si Audi sau BMW aici? Ce e asa premium in designul lor exterior?
    Multumim pentru mica jignire adusa posesorilor oricarui model din cele din topul curent referitoare al faptul ca designul masinilor lor nu poate concura cu "maretul" design german la care schimabre implica o curbura mai accentuata a designului vechi.
    Bravo Automarket, aveti eleganta unui elefant uneori.
    5 1
  • aha
    faza cu rugina era la un civic folosit la un test de anduranta de 100.000 km, depinde in ce conditii l-au facut nemtii.
    n-ati vazut ca lovest cam in tot ce misca si e mai bun ca a lor ???
    ba honda, ba dacia, etc............
    luati un golf folosit la fel si cine stie ce apare pe al el.................
    ieftin............
    7 2
  • mihaela
    opel astra
    am votal Opel Astra.
    Poate multi nu isi dau seama ca o masina buna nu inseamna numai BMW, Audi si Mercedes. Eu am vazut intotdeauna in Opel eleganta, siguranta si confort - e "practicà" si accesibilà. Nu pot spune acelas lucru despre Fiat Bravo, Hyundai, Seat sau Honda civic. Pot sa consider insa o masina buna subaru impreza - dar nu pt strazile nostre.
    1 5
  • silviu
    cee`d
    cine a votat cee`d ca e pe loc fruntas? ce va place la masina asta? are un design normal, aproape banal, nu iese cu nimic in evidenta (nici nu s-a vrut asta). ma faceti sa rad.
    4 4
  • Opinie
    Eu am ales Mazda3. Pentru mine e cea mai frumoasa. Ar urma i30 si C4.
    0 2
  • compacta
    Lancia Delta
    0 1
  • @silviu.....sau mobilizat cei de pe clubkia si au tot votat sa iasa pe primul loc CEED......sa fim seriosi...hahahah
    8 4
  • chris_t
    Conduc Focus, dar am votat cu toate mainile Megane 3. Dupa aia as fi votat Bravo si dupa aia Civic.

    Nu prea inteleg ce cauta Ceed in top?!?!?! Cu 798 voturi, in timp ce surioara I30 are 33 voturi.

    Cred ca ideea era sa votam cea mai frumoasa compacta, nu altceva.
    1 3
  • SILVIU
    HAHAHAHAHA..........pai daca kia e banala atunci golful cum e ???e masina invizibila de banala ce e

    mie mi se pare cea mai fatoasa cea de la RENAULT ca design

    restul motivelor nu conteaza ca nu despre ele e testul - intrebare
    4 2
  • Scena
    Se spune ca toata lumea compactelor se stransese la un concurs de frumusete, in Piata Victoriei, blocand toata circulatia. Printre ele erau unele stralucitoare, cu linii de neimaginat daca nu le-ai fi vazut. Un lucru le dadea de gol originea: ochii oblici. Altele erau elegante si cochete si vorbeau din varful buzelor, franceza, desigur. Altele erau la costum scump cu bijuterii de lux la piept. Erau poate cam intzepate astea, dar totusi frumoase. Dintre acestea erau care se dadeau francofile, desi stamosii lor s-ar fi intors in mormant daca le-ar fi auzit. Era chiar si o focoasa latina bruneta, careia multi ii dadeau tarcoale, nestiind ca, de fapt, ea este blonda vopsita, avand parinti saxoni. Si cum toate stateau si susoteau intre ele, dandu-si aere si asteptand juriul concursului de frumusete sa-si dea votul, iata ca sosii in mijlocul lor o japoneza solida, cu brate si picioare de amazoana, plesnind de sanatate, insa putin cam butucanoasa si cu un chip nu prea placut, dupa gustul celor multi. Ea nu venise sa participe, desi fusese si ea invitata de organizatori, e drept, cu jumatate de gura. Stia ca aici nu e lumea ei, venise doar sa mai vada si lumea asta. Si le zise la un moment dat astorlalte:
    - Fetele mele, cand terminati voi aici cu fandoselile si concursurile voastre facute pentru trecerea timpului, va astept pe un drum serpuit de munte sa vedem care e mai buna de maritis.
    Zis si facut, se intalnira ele la mijloc de codru des, pe drum inelat cu asfalt, dar si cu gropi si cu noroi si cu zapada sau perioade doar cu ploi. Si se pregatira sa faca ce stiau ele mai bine, adica lucrul pentru care au fost aduse pe lumea asta: sa circule. Si o multime de barbati le priveau, sperand sa-si gaseasca consoarta. Au hotarat sa alerge fiecare pe acelasi traseu care avea capul in acelasi loc cu coada, pana cand va ramane pe drum doar una. Aceea sa fie considerata idealul.
    Concursul a avut si un mic incident. Cand toate se pusesera la start, gata sa porneasca in cursa asta nebuna, si-au dat seama ca pe traseu era una ca ele care alerga deja de zor. Unii, care ajunsesera la marele spectacol cu trei zile inainte, pentru a fi siguri ca prind loc in fata, spuneau ca, inca de cand ei se instalau acolo, aia alerga deja de nebuna. Organizatorii si participantii au privit-o cam ciudat, dar au lasat-o si pe ea sa participe, neluand-o prea mult in seama, gandidu-se toti ca nu mai poate rezista mult dupa atata truda fara oprire. Si se dadu startul... Primele cazura frantuzoaicele cele cochete, dar firave. Si imediat si finutzele italience. Si cazura rau, cu membre rupte si matze date afara. Si dupa ani de zile se mai vorbea ca ele au fost abandonate acolo in padure de toata lumea, cand s-a aflat ca operatiile pentru ele costatu cat ar fi fost de le-ar fi facut din nou. Apoi cazura unele din Asia, simple ele, fara prea multe aere. Cand au vazut ca nu mai pot acestea, parintii lor s-au grabit catre barbatii din public si au strigat in gura mare ca sa nu se uite lumea, ele mai cad, insa daca sunt luate de sotii, ei, adica parintii, garanteaza pentru ele 7 ani de zile ca, de acestea vor calca stramb sau de o vor lua razna, imaginea lor va fi reparata fara bani. Din pacate pentru ele, barbatii s-au prins ca tot din buzunarul lor asiaticele vor fi puse pe roate. Asa ca le-au lasat acolo cazute si au continuat sa le priveasca pe cele ramase. Dupa o zi si o noapte au inceput sa se impiedice apoi sa se tarasca dupa care au sfarsit in noroi si blondele germanice. Lumea a inceput atunci sa susoteasca, cum ca, pentru zestrea pe care o cer, era cazul sa mai alerge macar o jumate de zi in plus. Astfel, pe drum au mai ramas, desi fara multe haine pe ele, doar japonezele. Frumusetea lor era acum doar o amintire, doar dorinta de a demonstra ca ele sunt cele mai bune le mai tinea in concurs. Dar vointa lor pierea cu fiecare tur, vazand ca intre doua treceri prin fata publicului, fata cea solida si cu membre de fier, fata care alerga pe acolo cu trei zile inainte ca ele sa inceapa sa alerge, trecea de 2-3 ori pe langa ele, parca fara sa se forteze. In cele din urma a cazut lata si ultima dintre acestea, cea butucanoasa ramanand sa treaca in salturi enorme peste cadavrele lor, in uralele multimii. A fost nevoie ca tot publicul sa intre pe drum, sa o opreasca, sa o salte pe brate si sa o arunce in aer, cum li se cuvine Invingatorilor Adevaratelor Concursuri. Si toti barbatii o curtau atunci si si-o doreau de sotie. Se numea: IMPREZA!
    14 3
  • Felicitari
    Si castigatoarea concursului a primit felicitari si de la fratele ei: LANCER!
    6 2
  • SUPER TARE FRATE POVESTEA
    da n-ai zis nimic de fratesu LANCER care a antrenat-o........na ca a zis altu inaintea mea.........bagamiash67o
    9 2
  • Fiat Bravo
    Fiat Bravo arata cel mai bine.

    Multi n-au inteles ca nu e sondaj de fiabilitate, pret etc.
    2 11
  • pallmall
    top3
    Buna gluma cu kia cee'd cea mai frumoasa:))))
    1. Honda Civic
    2. Citroen C4
    3. Fiat Bravo
    3 12
  • andrei
    @Ilie
    bravo frate pentru poveste.
    cu adevarat impreza e cea mai buna dintre toate, ca doar si pretu spune asta.
    cea mai frumoasa....hmmm e ceva subiectiv , pentru mine ar fi bravo, astra sau leon mazda 3 megane 308 civic si tot asa
    5 1
  • pacat
    Trebuie sa fie tare disperat omul cu Kia Ceed care a avut rabdarea sa-si voteze masina de sute de ori.
    Clasamentul n-are absolut nici o relevanta, avand in vedere usurinta cu care se poate trisa.
    8 14
  • Flaviu C
    pfoaa
    deci totzi tzaranii voteaza ori un astra ori kia ori jeguri de-astea....hatchback korean? cat de sarac sa fi sa dai banii pe asa ceva.....uitati-va mah la cum arata un LEON sau IMPREZA, dar desigur n-ati auzit voi de SUBARU....ca mnoh....nu conduce Gutza asa ceva...si bai...lipsesc masini de-aici....a3,seria 1........pai se poate?? si sirocco nu cred ca e considerat coupe, acuma sa fim seriosi, ii compacta si aia.....si una f.frumoasa
    2 16
  • @Flaviu
    Scirocco e coupe tot timpul.
    6 1
  • ce anume ati votat???
    Ce anume s-a votat aici, ce masina avem acasa sau designul celor trecute mai sus? Eu nu vad nimic revolutionar la kia...
    3 12
  • Pentru Flaviu C
    Nu se putea sa nu apara cineva care sa inceapa cu jignirile.

    Nu are sens sa faci taran pe cineva cand tu esti unul, nu crezi, Flaviu?

    Sincer un Leon , cand te uiti la el iti vine sa spui ca se uita crucis cu farurile, daca intelegi ce vreau sa spun.

    Personal imi place Subaru, dar nu ii critic pe cei care au votat Kia. Bravo lor ca s-au mobilizat si au aratat ca sunt un club serios.
    14 3
  • singlecrys
    Se poate vota o singura data, serverul detectandu-ti IPul daca vrei sa votezi o a doua oara
    3 2
  • phanter
    pt IIie
    Asa va amagiti voi astia cu subaru, cu povesti din astea :) ;)

    Jos palaria pentru motor dar...

    Tineti minte de la mine Impreza este doar un Logan cu motor, doar atat.

    Facuta ca sa fie cat mai usoara, sa va fereasca D de accidente

    Cu 4 stele la EuroNcap o sa va adune undeva dintre pedala de ambreiaj si schimbator
    3 17
  • Mai phanter, tu stii ce vorbesti?
    Masa proprie Renault Megane 1.6 benzina (asta nou): 1215 kg
    Masa proprie Subaru Impreza 1.5 benzina: 1385 kg

    Mai cauta si crash-testele americane. Is la fel de valabile.
    Gandeste, incearca: EUROncap, intelegi sufixul EURO? EURO e si unul din motivele pentru care noi europenii tre sa platim accizele alea uriase pt cele mai bune masini din lume: japonezele. Acum ai prins ideea? Subaru nu doresc sa produca aici la noi nici de-ai naibii. Pentru ca nu dau 2 bani pe piata europeana. Ei stiu ca, fata de SUA, ca piata auto, Europa e o fantana pe langa lacul Baikal. Subaru nu face parte din firmele care ar produce si in India sau China doar de dragul volumului si al venitului, cum ar face alte prostituate ale lumii auto. Cu toate astea, multi europeni se incapataneaza sa plateasca un Subaru, cu toate birurile aferente si cu toata uratzenia respectivelor masini. Pentru ca principalul lucru urmarit de Subaru e calitatea. Acum poate tu prin calitate intzelegi materialul bordului, finisarea cd-playerului... Altii inteleg motor, cutie, tren de rulare.
    Nasol Subaru asta, nici nu se compara cu Renou de unica folosinta, asa-i? Ueahh, nici ca ti-ai lua vreodata vreunul, este? ;))
    In fine, baga acolo si voteaza-ti Renou. Eu am votat Seat.
    6 3
  • Scurt
    si cuprinzator : VW Golf
    3 6
  • cee'd
    am citit tot soiul de comentarii la adresa acestei masini!!!!!
    comenteaza tot felul de frustrati si o fac cu ce au in pantaloni, cred ca asa isi aleg si femeile ... si sa-i tranmita cineva lui ILIE palarie ca se pricepe la basme... dar a incurcat personajele - ESTI PATETIC !
    un simplu search pe google imagini si gasesti poze de 10 ori mai frumoase cu CEE'D decat asta
    3 3
  • RUXANDRA
    ELEGANTA SI RAFINAMENT - PEUGEOT 308
    Desi detin un Golf 6 primit cadou imi place la nebunie 308 care dupa parerea mea si a multor prietene care detin masini aflate in lista, atrage cele mai multe priviri ...bineinteles aici conteaza si culoarea care pune in valoare frumusetea masinii
    2 5
  • super masina - PEUGEOT 308
    De departe cea mai frumoasa masina - Peugeot 308!!! Bravo Peugeot!
    1 7
  • E
    Eleganta si rafinament - Peugeot 308
    1 5
  • Pe laterale cu ce "unealta" este sculptat 308-ul.
    2 0
  • Bobby Mazdaru
    japonezele sunt hot
    Am ales Mazda. Prietenii stiu de ce ;)
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru